Αποκλειστικό: Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor All Star την Κυριακή 4/6

Αυτός είναι ο λόγος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκλειστικό: Εκτός ΣΚΑΙ το Survivor All Star την Κυριακή 4/6

Όπως συνηθίζεται την Κυριακή 4/6 οι τηλεθεατές περίμεναν να παρακολουθήσουν το νέο επεισόδιο του Survivor All Star, ωστόσο, δυστυχώς για κάποιους δεν θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Έπειτα από επικοινωνία μας με τον σταθμό, ο λόγος που νέο επεισόδιο θα έχουμε από την Δευτέρα 5/5 είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Τι θα προβληθεί στη θέση του Survivor All Star

Στην θέση του Survivor All Star την Κυριακή, θα προβληθεί στις 21:00 η ξένη ταινία Τζακ Ράιαν: Πρώτη αποστολή και στις 23:00 η ξένη ταινία Red: Πράκτορες Παροπλισμένοι.

Δείτε επίσης: «Όχι ρε φίλε, αλήθεια λες;» - Σπάραξε στο κλάμα όταν του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

Ένα βήμα πριν την αποχώρηση η Μελίνα Μεταξά

Η 21η εβδομάδα του Survivor All Star ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1/6 με ένα πολύ δυνατό επεισόδιο αφού και είδαμε τους παίκτες πρώτη φορά μετά από σχεδόν 6 μήνες να μιλούν από κοντά με τους συγγενείς τους αλλά και είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια να σβήνει την δάδα του και να αποχωρεί από το νησί.

Το spoil του Youweekly.gr έπεσε μέσα για ακόμη μια φορά. Ο Τάκης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ λέγοντας πως θέλει να βγει νικητής ο Κωνσταντίνος Βασάλος... ο Κωνσταντίνος με τον οποίο βρέθηκε στον τάκο (μαζί και με την Μελίνα, φυσικά) και τελικά, κατάφερε να τον διώξει...

Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο αφού παρά το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος είναι πολύ πεσμένος αγωνιστικά φέτος το κοινό που τον στηρίζει έξω είναι μεγάλο. Από την άλλη και η Μελίνα είχε δείξει την δυναμική της στις ψηφοφορίες αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που επιλέχθηκε ως προτεινόμενη προς αποχώρηση.

Αυτό που δεν περιμέναμε με τίποτα ήταν η τεράστια διαφορά που θα υπάρχει στα ποσοστά: Όπως θα δείτε παρακάτω ο Κωνσταντίνος Βασάλος βγήκε πρώτος πανηγυρικά ενώ για πολύ μικρή διαφορά με τον Τάκη η Μελίνα Μεταξά δεν αποχώρησε!

  • Κωνσταντίνος Βασάλος 78%
  • Μελίνα Μεταξά 12%
  • Τάκης Καραγκούνιας 10%