Survivor All Star: Τραυματίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας και εξαγριώθηκαν οι Μαχητές - Σταμάτησε στη μέση ο αγώνας

Τι θα συμβεί με τους συγγενείς που περιμένουν;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Τραυματίστηκε ο Τάκης Καραγκούνιας και εξαγριώθηκαν οι Μαχητές - Σταμάτησε στη μέση ο αγώνας

Ο αποψινός (1/6) αγώνας του Survivor All Star είναι από τους πιο σημαντικούς, καθώς πρόκειται για συνάντηση με τις οικογένειες και τους συντρόφους των παικτών και των δύο ομάδων, επομένως η συναισθηματική φόρτιση είναι μεγάλη και όλοι θέλουν να κερδίσουν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ωστόσο, φαίνεται πως ήταν πολύ επηρεασμένος ψυχολογικά και δεν μπορεί να αντέξει την ήττα, γι' αυτό και κάθε φορά που έχανε, έφευγε από τον στίβο μάχης φωνάζοντας και κοπανώντας τα αντικείμενα που υπήρχαν γύρω του.

Διεκόπη ο αγώνας του Survivor All Star! Τι θα συμβεί με τους συγγενείς των παικτών

Τη μία από αυτές τις φορές όμως φαίνεται πως χτύπησε σοβαρά, με τα δείγματα να δείχνουν κάταγμα στο δεξί πόδι, και οι γιατροί του ζήτησαν να μη συνεχίσει να αγωνίζεται, διότι έπρεπε να κάνει ακτινογραφίες, οι οποίες γίνονται στη άλλη πλευρά του Άγιου Δομίνικου. Αυτό εξαγρίωσε τους Μπλε, διότι θεώρησαν ότι το έκανε επίτηδες για να βγει εκτός και έτσι οι Κόκκινοι που έχαναν να "πάρουν τα πάνω τους" και γι' αυτό ζήτησαν πέναλτι.

Το πέναλτι αυτό δεν δόθηκε ποτέ και έτσι ο αγώνας δεν μπορούσε να προχωρήσει. Οι Διάσημοι επέμεναν από την πλευρά τους πως οι αντίπαλοι φοβούνται να παίξουν μήπως χάσουν, αν και ήδη προηγούνταν και έτσι δεν έβγαινε άκρη.

Ο Γιώργος Λιανός, λοιπόν, ζήτησε από όλους να επιστρέψουν στην καλύβα τους μέχρι η παραγωγή να συσκεφθεί και να δει τι μπορεί να συμβεί με την προγραμματισμένη συνάντηση των συγγενών (δεν είναι η πρώτη φορά που σταμάτησε ο αγώνας εξαιτίας του Τάκη).

Τελικά, ο αγώνας όμως συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα, από εκεί που έμεινε, με τους γιατρούς να αναφέρουν πως ο Τάκης δεν έχει κάποια σοβαρό πρόβλημα και έτσι θα κάνει κανονικά τα run του (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει τελικά).