Survivor All Star: Διέκοψε τον αγώνα ο Τάκης Καραγκούνιας - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Ηλία Μπόγδανο

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Διέκοψε τον αγώνα ο Τάκης Καραγκούνιας - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον Ηλία Μπόγδανο

Μετά τα κλάματα της Μελίνας Μεταξά (δείτε εδώ τι συνέβη), Μπλε και Κόκκινοι οδηγήθηκαν στον νέο στίβο μάχης του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης 1/6, ώστε να αγωνιστούν για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας και να περάσουν ώρες ατελείωτες τρώγοντας με τις οικογένειές τους.

Ο αγώνας, λοιπόν, ξεκίνησε και στα πρώτα ματσαρίσματα οι Διάσημοι πήραν το προβάδισμα. Όταν όμως μπήκε στο race ο Νίκος Μπάρτζης με τον Τάκη Καραγκούνια, έγινε η ανατροπή και οι Μαχητές γέμισαν ελπίδα και άρχισαν να πανηγυρίζουν.

Ο Τάκης διέκοψε τον αγώνα του Survivor All Star και ισχυρίστηκε ότι τον χτύπησε ο Μπόγδανος

Ο Ηλίας Μπόγδανος έτρεξε, μάλιστα, πάνω στον συμπαίκτη του και ο Καραγκούνιας βρήκε την αφορμή να τον κατηγορήσει, λέγοντας πως επιδίωξε να τον χτυπήσει με τον τρόπο που στράφηκε προς τον συμπαίκτη του. Η παραγωγή τον άκουσε και έτσι ο αγώνας διεκόπη για λίγο, μέχρι που ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε με την απόφαση.

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, εξήγησε πως οι ισχυρισμοί του Τάκη δεν βρίσκουν έδαφος, αφού οι κάμερες δείχνουν πως ο Ηλίας ούτε που τον ακούμπησε περνώντας από δίπλα του. Έτσι το ματς συνεχίστηκε κανονικά (δείτε εδώ ποιοι κερδίζουν τελικά).

Ο λόγος που η Μαριαλένα δεν πλησίασε τον πατέρα του Σάκη, ενώ εκείνος σπάραζε στο κλάμα

Στο χθεσινό 31/5 επεισόδιο του Survivor All Star Μπλε και Κόκκινοι μονομάχησαν για να κερδίσουν το πιο σημαντικό έπαθλο, την συνάντηση με τους γονείς και τους συντρόφους τους, έχοντας μάλιστα και χρόνο τριών ωρών για να κάτσουν μαζί τους και να φάνε. Πριν όμως ξεκινήσει το παιχνίδι, τους είδαν έναν έναν για περίπου δυο λεπτά, ώστε να πάρουν μια γεύση.

Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, αφού όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Μάλιστα, κάποιοι σωριάστηκαν και στο χώμα από την ψυχολογική πίεση. Ειδικά η συνάντηση της Μελίνας με τον μπαμπά της, τους "τσάκισε" όλους, αφού με το που την είδε πέταξε την μαγκούρα για να πάει πιο γρήγορα στην αγκαλιά της.

Οι δυο συναντήσεις ωστόσο που προκάλεσαν ερωτηματικά, ήταν εκείνη της Μαριαλένας με την μητέρα της και του Σάκη με τον μπαμπά του.

Όπως παρακολουθήσαμε με το που εμφανίστηκε η μητέρα της Μαριαλένας, εκείνη έτρεξε γρήγορα κλαίγοντας στην αγκαλιά της. Πίσω της περπατούσε ο Σάκης επίσης έντονα συγκινημένος, με τους τρεις τους να αγκαλιάζονται σφιχτά.

Δείτε επίσης: Η φήμη επιβεβαιώθηκε - Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε 1/6

Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε ο μπαμπάς του Σάκη, ενώ η Μαριαλένα έκανε λίγα βήματα μπροστά, άφησε το χέρι του και πήγε μόνος του κοντά του, με την ίδια να μένει στη θέση της και να μην πλησιάζει.

Μπορεί η μητέρα της Μαριαλένας να είχε κράξει τον Σάκη, όταν οι δυο τους ήταν χωρισμένοι , και στον 4ο κύκλο που συμμετείχαν επικρατούσε σάλος με την μεταξύ τους σχέση, ωστόσο, όταν το ζευγάρι αποφάσισε να είναι και πάλι μαζί, ήρθε πολύ κοντά με τον σύντροφό της κόρης της, έχοντας μια πιο δεμένη σχέση.

Όταν ωστόσο, εμφανίστηκε ο μπαμπάς του, στο παιχνίδι, η παίκτρια θέλησε να τους αφήσει λίγο χρόνο μόνοι τους, καθώς γνωρίζει πόσο μεγάλη αγάπη του έχει ο Σάκης.