Survivor All Star: Όλοι μιλούν για τη στιγμή που πέταξε την μαγκούρα του στην άμμο - "Πνίγηκε" στο κλάμα η Μελίνα Μεταξά για τον πατέρα της

Έκανε ολόκληρο ταξίδι για να την δει...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Όλοι μιλούν για τη στιγμή που πέταξε την μαγκούρα του στην άμμο -

Το νέο επεισόδιο του Survivor All Star μόλις ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης 1/6 και είναι το τελευταίο για αυτή την εβδομάδα και μάλλον το πιο σημαντικό, αφού μία ομάδα θα φάει και θα μιλήσει για ώρες με την οικογένειά της, ενώ θα πραγματοποιηθεί και άλλη μία αποχώρηση.

Όλοι, λοιπόν, μιλούσαν για τις αγκαλιές και τα δάκρυα που έριξαν βλέποντας τους γονείς και τους συντρόφους τους στον Άγιο Δομίνικο για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες, με την Μελίνα Μεταξά να μην μπορεί να συνέλθει και να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του πατέρα της, ο οποίος μόλις βγήκε από το βανάκι πέταξε κάτω την μαγκούρα του και έκανε μερικά βήματα χωρίς εκείνη για να αγγίξει την κόρη του. Ήταν μία από τις πιο δυνατές εικόνες που έχουν προβληθεί ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης!

Ξέσπασε σε κλάματα η Μελίνα Μεταξά για τον πατέρα της στο Survivor All Star

Έβαλε δηλαδή, ξανά τα κλάματα μιλώντας για εκείνον, εξηγώντας πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει η ομάδα της το έπαθλο της επικοινωνίας, κάτι που δήλωσαν και όλοι οι συμπαίκτες της.

Το ίδιο ισχύει, όμως και για τους Μπλε, καθώς και εκείνοι "καίγονται" για να απολαύσουν μερικές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, με αποτέλεσμα η αγωνία να "χτυπάει" κόκκινο!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε μία τόσο σημαντική στιγμή, οι Μαχητές και οι Διάσημοι έχουν απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο, καθώς αλληλοκατηγορούνται για φωνές και ουρλιαχτά στον πάγκο που τους προσβάλλουν, διότι όλοι παλεύουν για τον ίδιο ιερό σκοπό και η νίκη κάποιων είναι η χειρότερη ήττα για τους αντιπάλους (δείτε εδώ ποιοι θα κερδίσουν τελικά).