Ντυμένος στα λευκά ο Λούκας Γιώρκας έσερνε το χορό - Το γλέντι στο σπίτι του λίγο πριν το γάμο του

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντυμένος στα λευκά ο Λούκας Γιώρκας έσερνε το χορό - Το γλέντι στο σπίτι του λίγο πριν το γάμο του

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνει σε λίγες ώρες ο Λούκας Γιώρκας. Μετά από δυο χρόνια κοινής πορείας, παντρεύεται την σύντροφό του, Βασιλική Σαλαμπάση στο χωριό Αραδίππου και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά, παρουσία φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Κουμπάροι στο γάμο θα είναι ο Αντρέας Γιώρκας και η Μαρίνα Φαίδρα Τσουτσάνη ενώ μετά τον γάμο θα ακολουθήσει χαιρέτιση - δείτε εδώ το προσκλητήριο του γάμου.

Τα πρώτα πλάνα λίγο πριν το γάμο του Λούκα Γιώρκα

Στα social media έχουν ήδη να γίνονται οι πρώτες αναρτήσεις για το όμορφο γεγονός και συγκεκριμένα βίντεο από το σπίτι που ετοιμάζεται ο Λούκας Γιώρκας, λίγο πριν ξεκινήσει για την εκκλησία.

Όπως είδαμε, επέλεξε λευκό κοστούμι με ίδιους χρώματος πουκάμισο και γραβάτα, και έσερνε πρώτος το χορό.

Η απάντηση του στην επίμαχη δήλωση λίγο πριν το γάμο του

Ο Λούκας Γιώρκας βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Παρασκευής 2/6 στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και απάντησε στο σάλο που προκάλεσε η δήλωση του για την πρόταση γάμου στην σύντροφό του και πως αν δεν δεχόταν θα την έσπρωχνε από τον γκρεμό (δείτε εδώ τι είπε).

«Κάποια στιγμή πρόσφατα διάβασα μία αλλοίωση όταν είπα κάτι. Έκανα ένα αστείο ότι αν δεν δεχόταν η γυναίκα μου την πρόταση γάμου θα την έσπρωχνα από τον γκρεμό. Ήταν ένα αστείο. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη νοοτροπία εγώ, γιατί είναι μία νοοτροπία η οποία κηρύττει τον φιλελευθερισμό, ζούμε τον μεγαλύτερο μεσαίωνα. Αυτό που συνέβη πρόσφατα ήταν έντονο. Ξύπνησα την επόμενη ημέρα και διάβαζα στα πρωτοσέλιδα των sites στην Ελλάδα “Το χυδαίο σχόλιο του Λούκα Γιώρκα που αφορά στις γυναικοκτονίες”. Η πρώτη ανάγνωση που έκανα με σόκαρε, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι άνθρωποι που με γνωρίζουν όχι μόνο προσωπικά αλλά και σαν καλλιτέχνη, μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχω τέτοια χαρακτηριστικά, οπότε γι’ αυτούς που έχουν ανάγκη να πουν κάτι τέτοιο δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ας πουν. Και θα λένε πάντα», απάντησε ο τραγουδιστής.