Δεκάδες αντιδράσεις με την ανάρτηση του Μάκη Παντζόπουλου από το τριήμερο με την Μενεγάκη στην Άνδρο - Η φωτογραφία με τα γυναικεία πόδια στην παραλία

Σπάνια δημοσιεύει υλικό

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη είναι εκτός αέρα σήμερα από το κανάλι του MEGA και την εκπομπή της "Ελένη", καθώς είναι του Αγίου Πνεύματος και η ίδια από την Παρασκευή 2/6 βρίσκεται ήδη στην Άνδρο, στο αγαπημένο της νησί, μαζί με τον Μάκη Πατζόπουλο και τα παιδιά τους.

Ο καλός της, μπορεί να δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες, ωστόσο αυτή τη φορά μέσα από τον λογαριασμό του ξενοδοχείου που διαθέτει εκεί προχώρησε στην ανάρτηση μερικών φωτογραφιών, προκαλώντας "σούσουρο" στα social media (δείτε εδώ την ανάρτησή του με την μικρή Μαρίνα που προκάλεσε την αντίδραση της παρουσιάστριας).

Η φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Ματέο Παντζόπουλος από το ξενοδοχείο στην Άνδρο

Ο Ματέο, δηλαδή, ανέβασε μία φωτογραφία με την υπέροχη θέα που έχει το Onar προς την θάλασσα, όμως δημοσίευσε και μία ακόμη εικόνα από το βράδυ, με δύο γυναικεία πόδια δίπλα στο κύμα λίγο μετά το ηλιοβασίλεμα. Το μυαλό όλων πήγε στη Γαία Μερκούρη, την σύντροφο του Άγγελου Λάτσιου, οι οποίοι συχνάζουν στα Άχλα μαζί τους.

Διαβάστε επίσης: Την περίμεναν στο λιμάνι για Άνδρο: «Σε παρακαλώ πολύ γλυκιά μου, σε παρακαλώ!» - Αγέλαστη μπροστά στις κάμερες η Μενεγάκη

Μάκης Παντζόπουλος Άνδρος

Μάκης Παντζόπουλος Άνδρος story

Φωτογραφίες από το σπίτι του με την Ελένη Μενεγάκη στο νησί

Η Ελένη Μενεγάκη συνήθως μετά το τέλος της εκπομπής της και ολοκληρώνοντας όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοιμάζει βαλίτσες και φεύγει για Άνδρο μαζί με τον σύζυγό της Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της.

Κάθε καλοκαίρι αλλά και τα περισσότερα Σαββατοκύριακα η οικογένεια ταξιδεύει στο νησί, όπως είδαμε και παραπάνω, αφού ο σύζυγό της διατηρεί τη δική του ξενοδοχειακή μονάδα - δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα βράδυ.

Η Ελένη λατρεύει να πηγαίνει στα Άχλα! Άλλωστε συχνά πυκνά δηλώνει πως είναι ο επίγειος παράδεισος της. Το σπίτι που μένουν είναι μέσα στο πράσινο και έχει θέα τη θάλασσα, όπου βρίσκεται και η αγαπημένη της παραλία. Βέβαια και το εσωτερικό του σπιτιού της είναι αξιοζήλευτο.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας.

Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τις χειμερινή περίοδο.

Μενεγάκη σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άνδρος

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα Άνδρου

Άνδρος Άχλα σπίτι Μενεγάκη Παντζόπουλου

Μενεγάκη υπνοδωμάτιο Άνδρος