Την περίμεναν στο λιμάνι για Άνδρο: «Σε παρακαλώ πολύ γλυκιά μου, σε παρακαλώ!» - Αγέλαστη μπροστά στις κάμερες η Μενεγάκη

«Τι είναι αυτά που ακούω»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Την περίμεναν στο λιμάνι για Άνδρο: «Σε παρακαλώ πολύ γλυκιά μου, σε παρακαλώ!» - Αγέλαστη μπροστά στις κάμερες η Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος επέλεξε να το περάσει με την οικογένειά της στο αγαπημένο της νησί, την Άνδρο (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο Ματέο από το νησί). Κατά την αναχώρησή της από το λιμάνι της Ραφήνας η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου προσπάθησαν να αποσπάσουν κάποιες δηλώσεις και πλάνα, πράγμα το οποίο από ότι φάνηκε δυσαρέστησε αρκετά την παρουσιάστρια του Mega.

Η Ελένη προσπάθησε να είναι όσο πιο ευγενική μπροστά στις κάμερες και να σεβαστεί την δουλειά της δημοσιογράφου, όπως κάνει πάντα, χωρίς ωστόσο να απαντήσει σε κανένα από τα ερωτήματά της.

Η αντίδραση της Ελένης μπροστά στις κάμερες

«Θα με τρελάνετε ρε παιδιά; Ευχαριστούμε πάρα πολύ. Να είστε καλά, δεν θέλω να πω κάτι άλλο», είπε στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν η εκπομπή της τη νέα σεζόν θα γίνει ενημερωτική, η ίδια απάντησε με το γνωστό της ύφος: «Τι είναι αυτά που ακούω;».

Η δημοσιογράφος, ωστόσο, επέμεινε και την ρώτησε πως ήταν η φετινή χρονιά με την Ελένη φανερά να δυσανασχετεί λέγοντας «Σε παρακαλώ πάρα πολύ γλυκιά μου. Σε παρακαλώ».

Στη συνέχεια ακολούθησε μια κουβέντα στο πλατό της εκπομπής super Κατερίνα με σχόλια τύπου «ποιος δεν θα ήθελε να δουλέψει μαζί με την Ελένη Μενεγάκη» και «Είναι γουρλού η Ελένη».

Αναζητά νέο συνεργάτη για την εκπομπή της η Ελένη - Οι όροι και οι προϋποθέσεις

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει για τρίτη χρονιά στο Mega και όλα δείχνουν πως η ομάδα θα παραμείνει ίδια και του χρόνου, με εξαίρεση μια αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει) και μια νέα προσθήκη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής 2/6 στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, η παρουσιάστρια αναζητά έναν νέο συνεργάτη και πιο συγκεκριμένα, δημοσιογράφο για να αναλάβει θέματα ενημέρωσης στην εκπομπή.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, που για όσους δεν θυμούνται υπήρξε για χρόνια στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη, ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει χημεία με την παρουσιάστρια και εκτός από τα θέματα που θα λέει on air, να κάνει και βίντεο:

«Όλοι περνούν από μία τριβή μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή και ο κώδικας επικοινωνίας με την Ελένη. Η Ελένη πάντα ήθελε τον Ουγγαρέζο. Δεν είναι εύκολο να βρεις τα πατήματά σου. Δεν θα κάνει στροφή και αλλαγή, αλλά θα έχει μία ενότητα που θα ξεκινά με σοβαρά θέματα» είπε, μάλιστα, χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης.