«Όταν είχε έρθει εδώ, την άκουγα και ήταν από αυτά που δεν θέλω να ακούω» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την αποκάλυψη της Σπυροπούλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όταν είχε έρθει εδώ, την άκουγα και ήταν από αυτά που δεν θέλω να ακούω» - Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την αποκάλυψη της Σπυροπούλου

Την Κυριακή 4/6 πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του γιου του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου και της Ιωάννας Σιαμπάνη και καλεσμένοι τους ήταν και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από το μυστήριο και το look της). Η τελευταία, λοιπόν, παραχώρησε μερικές δηλώσεις στις κάμερες και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και μου λείπει. Θέλω να επιστρέψω, αλλά δεν θέλω κιόλας γιατί δεν μπορώ να λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Έχω βοήθεια από τη μητέρα μου τώρα που είναι εδώ. Θα επέστρεφα με ένα live πρόγραμμα, γιατί στα μαγνητοσκοπημένα ξεκινάς σήμερα και τελειώνεις μεθαύριο. Μου έχουν γίνει προτάσεις, αλλά άμα εγώ δεν θέλω να βγω από το σπίτι...».

Διαβάστε επίσης: Μείον 20 κιλά 5 μήνες μετά την γέννα - Πως τα κατάφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για την απόφαση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για το τηλεοπτικό της μέλλον

Οι δηλώσεις της αυτές προβλήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 6/6 στην "Ελένη" και η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να κάνει κάποια σχόλια περί αυτών.

«Εγώ το ακούω αυτό που λέει, γιατί κι εγώ, πριν μπω στην τηλεόραση, ότι δουλειές έκανα που ήταν διαφημιστικά φυσικά… Αυτό που είπε ότι μπαίνεις μέσα για γύρισμα και δεν ξέρεις πότε θα τελειώσει, είναι τρομακτικό για κάποιον που έχει δουλέψει και σε ζωντανό πρόγραμμα.

Γιατί το ένα δεν έχει τέλος οπότε κάποια στιγμή δεν νιώθεις καλά. Ενώ στο άλλο ξέρεις, ότι αυτές είναι οι ώρες του προγράμματός μου, τόσο θα δουλέψω πριν, τόσο θα μείνω μετά. Μπορείς να κάνεις πρόγραμμα στη ζωή σου. Αυτό που λέει το καταλαβαίνω, το ακούω, γιατί θυμάμαι πως όταν είχε έρθει εδώ μού έλεγε για τα γυρίσματα του "Κάτι ψήνεται" το πόσες ώρες ήταν. Την άκουγα και ήταν από αυτά που δεν θέλω να ακούω. Άρα, σωστά το σκέφτεται κατά τη δική μου γνώμη».

Σπυροπούλου Μενεγάκη