Τα ''έσπασε'' κανονικά η Μαρία Ηλιάκη στη βάφτιση της κόρης - Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον ξέφρενο χορό της

Δεν έκατσε στιγμή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης, βάφτισαν την 2 ετών κόρη τους Κατερίνα την ημέρα των γενεθλίων της κάνοντας το μυστήριο και στη συνέχεια ένα λαμπερό πάρτι για φίλους και συγγενείς.

Η παρουσιάστρια είχε μεγάλη χαρά και συγκίνηση την ημέρα εκείνη κάτι, που αποτυπώθηκε και από δηλώσεις, που έκανε σε τηλεοπτικές κάμερες (δείτε εδώ το λόγο, που απουσίαζε η Κατερίνα Καραβάτου από το πλευρό της).

Μέσα από το προφίλ της Μαρίας Ηλιάκη στο instagram είδαμε μερικές από τις φωτογραφίες της βάφτισης και μάλιστα την Τρίτη 6/6 δημοσίευσε μερικές ακόμα από το ξέφρενο πάρτι και τους χορούς, που έριξαν.

Φωτογραφίες από το πάρτι της βάφτισης της κόρης της Μαρίας Ηλιάκη

«Ευχαριστούμε για τις υπέροχες ευχές να είστε όλοι χαρούμενοι και αγαπημένοι …το ομορφότερο πράγμα στον κόσμο είναι η οικογένεια @alex_tsitouridis thank you for the memories», έγραψε η Μαρία Ηλιάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Ηλιάκη για την βάφτιση της κόρης της

Λίγο μετά το μυστήριο και πριν το γλέντι, η Μαρία Ηλιάκη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που βρέθηκαν έξω από το κέντρο που έγινε το γλέντι. Μίλησε για το όνομα "Κατερίνα" που της δόθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινα, έπειτα από σχετική ερώτηση.

«Ευχαριστώ πολύ. Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση γιατί είναι μια ωραία ημέρα για την οικογένεια μας. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας. Ήρθαμε να το γιορτάσουμε. Ήρθανε πάρα πολλοί άνθρωποι από Αθήνα, Ελβετία συνεργάτες του Στέλιου» ανέφερε μεταξύ άλλων γεμάτη χαρά.

«Σκεφτόμουν τι να βάλω στην βάφτιση. Έλεγα ειμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που της λέω», σχολίασε για το εντυπωσιακό φόρεμα της - δείτε το εδώ.

Σχετικά με το όνομα της μικρής: «Δώσαμε το όνομα της πεθεράς μου γιατί η μαμά μου δεν είναι εδώ να το χαρεί. Μοιάζει στον άντρα μου. Έχει όμως την τσαχπινιά μου, το μπρίο μου και την πολυλογία μου».

Σε ερώτηση ωστόσο αν κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά, είπε φανερά αμήχανη: «Ο Νίκος δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Δεν είναι πολύ ωραία ερώτηση αυτή».

Δείτε επίσης φωτογραφίες αποκλειστικές του ζευγαριού, αλλά και από το κέντρο που έγινε το γλέντι, το οποίο άκρως άκρως εντυπωσιακό και κιριλέ.