Hχηρή απουσία από τα βαφτίσια της κόρης της Ηλιάκη - Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε η Καραβάτου

Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια πολύ όμορφη ημέρα ήταν η Τετάρτη 31/5 για τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία είχε τη χαρά να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρης της και παράλληλα να τη βαφτίζει δίνοντας της, το όνομα Κατερίνα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Η όμορφη παρουσιάστρια μαζί με το καλό της Στέλιο Μανουσάκη κάλεσαν αγαπημένους τους φίλους στην όμορφη αυτή στιγμή για την οικογένειά της! Μέσα από δηλώσεις, που έκανε η Μαρία στην κάμερα του Mega Καλημέρα και μίλησε για τις απουσίες από το τραπέζι.

Πιο αναλυτικά, η Κατερίνα Καραβάτου είναι μία καλή φίλη της Ηλιάκη, που δεν την είδαμε στη βάφτιση, ούτε σε δηλώσεις στη συνέχεια καθώς μία ασθένεια δεν της επέτρεψε να δώσει το παρόν.

Ο λόγος που η Κατερίνα Καραβάτου που δεν πήγε στα βαφτίσια της κόρης της Ηλιάκη

«Η Κατερίνα μου έστειλε ένα μήνυμα ότι είναι άρρωστη με 40 πυρετό και δεν θα έρθει. Να της πω και περαστικά», είπε η Μαρία Ηλιάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ηλιάκη για την βάφτιση της κόρης της

«Ευχαριστώ πολύ. Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση γιατί είναι μια ωραία ημέρα για την οικογένεια μας. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας. Ήρθαμε να το γιορτάσουμε. Ήρθανε πάρα πολλοί άνθρωποι από Αθήνα, Ελβετία συνεργάτες του Στέλιου» ανέφερε μεταξύ άλλων γεμάτη χαρά.

«Σκεφτόμουν τι να βάλω στην βάφτιση. Έλεγα ειμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα το νανούρισμα που της λέω», σχολίασε για το εντυπωσιακό φόρεμα της - δείτε το εδώ.

Σχετικά με το όνομα της μικρής: «Δώσαμε το όνομα της πεθεράς μου γιατί η μαμά μου δεν είναι εδώ να το χαρεί. Μοιάζει στον άντρα μου. Έχει όμως την τσαχπινιά μου, το μπρίο μου και την πολυλογία μου».

Σε ερώτηση ωστόσο αν κάλεσε τον Νίκο Μουτσινά, είπε φανερά αμήχανη: «Ο Νίκος δεν καλέστηκε και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Δεν είναι πολύ ωραία ερώτηση αυτή».