«Δεν μου φάνηκε αστείο, μου φάνηκε πολύ σοβαρό» - Έξαλλοι στη Super Κατερίνα με την κίνηση του Γρηγόρη Μπάκα από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν μου φάνηκε αστείο, μου φάνηκε πολύ σοβαρό» - Έξαλλοι στη Super Κατερίνα με την κίνηση του Γρηγόρη Μπάκα από το Πρωινό του ΑΝΤ1

Το πρωί της Τετάρτης 7/6 προβλήθηκαν στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, οι δηλώσεις που παραχώρησε η Μαρία Σολωμού πάνω στη μηχανή του Mente Fuerte για το σκηνικό με την αεροπορική εταιρεία για την οποία παραπονέθηκε (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), ωστόσο στο βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου παρατήρησε κάτι που την ενόχλησε και θέλησε να το πει.

Ανάμεσα στους δημοσιογράφους που είχαν στηθεί και περίμεναν να ακούσουν την ηθοποιό, βρισκόταν και ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο οποίος είχε βγάλει το κινητό του και τραβούσε βίντεο καθ' όλη τη διάρκεια την ηθοποιό, όμως τα χέρια του ήταν στη μέση του πλάνου.

Έξαλλοι στο Super Κατερίνα με την κίνηση του Μπάκα από το Πρωινό του ΑΝΤ1

«Να κάνω μια ερώτηση εγώ πριν αρχίσουμε. Η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte είχαν και άνθρωπο μαζί τους που τους τραβούσε βίντεο με κινητό; Δεν έχω καταλάβει. Βλέπω ένα χέρι με ένα κινητό να τραβάει», απόρησε η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να απαντά: «Παιδιά, ο Γρηγόρης είναι. Ο Γρηγόρης Μπάκας είναι. Είναι άλλο κανάλι».

«Παιδιά, συγγνώμη. Με όλο τον σεβασμό. Τον Γρηγόρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, αλλά για ποιο λόγο; Αν ήμουν οπερατέρ, δεν θα μου άρεσε αυτό που βλέπω. Δεν ξέρω», δήλωσε τότε η Κατερίνα Καινούργιου και ο συνάδελφός της πρόσθεσε: «Μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά να τραβάει με κινητό τώρα... Εντάξει, άστο! Τι να πεις».

Και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου επισήμανε: «Εκεί είναι το θέμα. Όταν οι τεχνικοί έχουν βγάλει συγκεκριμένα πράγματα που έχουν ειπωθεί και απαγορεύεται οι δημοσιογράφοι να τραβάνε με κινητό γιατί ουσιαστικά ακυρώνουμε τη δουλειά των τεχνικών, των οπερατέρ και των ηχοληπτών. Δεν μπορούμε, εδώ πρέπει να είμαστε κομμουνιστές».

«Εμένα αυτό με το κινητό δεν μου φάνηκε αστείο. Μου φάνηκε πολύ σοβαρό αλλά δεν θα το σχολιάσουμε τώρα και δεν φταίει και ο Γρηγόρης», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: «Δεν ήταν ωραίο! Λίγο προσοχή» - Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά του Breakfast at Star