«Χαλαρώστε λίγο με το...» - Ένταση στο Mega Καλημέρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό

Τι συνέβη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χαλαρώστε λίγο με το...» - Ένταση στο Mega Καλημέρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό

Ένταση δημιουργήθηκε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα κατά τον σχολιασμό των δηλώσεων της Βίκυς Καγιά για τα επαγγελματικά της και την απόφαση της να σταματήσει για λίγο την τηλεόραση και να ξεκουραστεί δίπλα στην οικογένεια της.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από μια δήλωση της Ελεονώρας Μελέτη που έφερε το σχόλιο του Κώστα Τσουρού, με αποτέλεσμα τα... αίματα να ανάψουν στο πλατό.

Τι συνέβη στο Mega Καλημέρα με Τσουρό - Μελέτη

«Η γυναίκα πραγματικά έχει ανάγκη να ξεκουραστεί και είναι τυχερή που μπορεί να το κάνει γιατί πόσες γυναίκες θέλουν να ξεκουραστούν και δεν μπορούν να το κάνουν, πόσες δουλεύουν και έχουν μπουχτίσει, από τις ανθρώπινες σχέσεις, από τη ρουτίνα τους και δεν μπορούν», είπε η παρουσιάστρια.

«Καλά, και άντρες μπουχτίζουν! Ακόμα και σε αυτό οι γυναίκες; Μόνο οι γυναίκες μπουχτίζουν στη δουλειά;» πετάχτηκε και είπε ο συνεργάτης της κάτι που έφερε την αντίδραση της..

«Μα για την Καγιά μιλάμε! Αν ήταν άντρας θα έλεγα και πόσοι άντρες! Χαλαρώστε λίγο με το political correct!» του είπε η παρουσιάστρια με ένταση αλλά και με χαμόγελο.

Το μέλλον του Τσουρού στην εκπομπή

«Οι συνάδελφοι κάνουν ρεπορτάζ, αλλά Δεν μπορώ ακόμα να πω κάτι. Είμαστε ακόμα στο Mega Καλημέρα, θα συνεχίσουμε στο Mega Καλημέρα μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι όλα μια χαρά. Είναι λίγο άβολο γιατί όταν εσύ δεν λες κάτι και ακούς συνέχεια να λένε για σένα, είναι λίγο άβολο. Και τώρα καταλαβαίνω κι εγώ τι κάνουμε σε άλλους, μέσα από την εκπομπή. Για την επόμενη σεζόν θα αποφασίσει το κανάλι, θα τα ανακοινώσει όλα», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει η συνάντηση του Κώστα Τσουρού με το MEGA για να αποφασισθεί τι θα γίνει.

Διαβάστε επίσης: «Αν ήμουν στη θέση του, δε θα καθόμουν στο τραπέζι πάλι» - Τα αιχμηρά σχόλια της Χριστοπούλου μετά τις δηλώσεις του Τσουρού για την Μελέτη