«Στην επόμενη σχέση μου θα...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για την προσωπική του ζωή

«Το block που έκανα στην Αλεξάνδρα ήταν...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Στην επόμενη σχέση μου θα...» - Η αποκάλυψη του Στάθη Σχίζα για την προσωπική του ζωή

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε τον Στάθη Σχίζα, ο οποίος παραχώρησε μερικές δηλώσεις που προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί της Τετάρτης 7/6. Ο ίδιος, λοιπόν, αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες παραπάνω γι' αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, απάντησε στις φήμες που την θέλουν σε νέα σχέση με τον Mente Fuerte για τις οποίες ξέσπασε εκείνη (δείτε εδώ την ανάρτησή της), ενώ εξήγησε για ποιο λόγο δεν την ακολουθεί ποια και ποια θα είναι τα βήματά του στην επόμενη σχέση του (δείτε εδώ ποιες φωτογραφίες της έχει ακόμα στο προφίλ του στα social media).

Νέες αποκαλύψεις από τον Στάθη Σχίζα για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

«Δεν ξέρω αν ισχύει ότι η Αλεξάνδρα είναι σε σχέση με τον Mente Fuerte, εγώ ασχολούμαι με τα δικά μου προσωπικά. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω επικοινωνία με την Αλεξάνδρα, μιλάμε για τα τυπικά γιατί μέναμε μαζί και υπάρχουν και κάποια πρακτικά που πρέπει να λύσουμε, δεν είμαστε εχθροί. Περάσαμε ωραίες στιγμές και κρατάμε αυτές», είπε αρχικά.

Διαβάστε επίσης: Μαρία Σολωμού: Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte μετά τις φήμες σχέσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Και έπειτα πρόσθεσε: «Το block που έκανα ήταν της στιγμής, εγώ είμαι άνθρωπος που όταν θέλω να προχωρήσω, δεν θέλω να βλέπω πράγματα, με επηρεάζει. Κάθε άνθρωπος αντιδράει διαφορετικά οπότε θα δούμε».

Και κατέληξε για την προσωπική του ζωή: «Στην επόμενη σχέση μου θα είμαι πιο προσεκτικός και είναι πολύ πιθανό να μην είναι και από τον χώρο, όταν και αν».