«Και εδώ που είχε έρθει, ανησυχήσαμε...» - Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για την τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη στο ''Ποιος είναι πρωνιάτικα''

«Μετά κουράστηκε, λαχάνιασε, κάνοντας...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Και εδώ που είχε έρθει, ανησυχήσαμε...» - Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για την τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη στο ''Ποιος είναι πρωνιάτικα''

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης έσβησε σε ηλικία 76 ετών με τον τραγουδιστή να καταλήγει στο νοσοκομείο Σωτηρία μετά από μάχη, που έδινε με την υγεία του, καθώς όπως αποκάλυψε η κόρη του έπασχε από ΧΑΠ.

Η κατάληξη - όσο και αν δεν το περίμενε η οικογένεια του - ήταν η χειρότερη δυνατή και έτσι από την Τρίτη 6/6 όλοι μιλούν για το μεγαλείο και την ψυχή του καλλιτέχνη, Γιάννη Φλωρινιώτη.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή σε πλατό ήταν πριν από περίπου τρεις μήνες στο Ποιος είναι πρωνιάτικα. Την Τετάρτη 7/6 μάλιστα η Μπέτυ Μαγγίρα θυμήθηκε την παρουσία αυτή του Φλωρινιώτη στην εκπομπή της, με την ίδια να κάνει αποκαλύψεις για εκείνον.

Η αποκάλυψη της Μαγγίρα για την τελευταία συνέντευξη του Φλωρινιώτη στην εκπομπή της

«Και εμείς πήραμε πολύ μεγάλη χαρά και εμείς, γιατί τον αγαπάμε πολύ! Πέρασε τόσο δύσκολα και για να το αντισταθμίσει πήγαινε σε κάτι τόσο λαμπερό. Αυτό, που θαυμάζω σε αυτόν είναι, ότι έκανε πάντα αυτό, που αγαπούσε! Και εδώ που είχε έρθει, ενώ είχε περάσει την περιπέτεια με την υγεία του και φορούσε και λίγο οξυγόνο, ήθελε να βγει να τραγουδήσει να χορέψει.

Γι αυτό και όταν καθίσαμε μετά κουράστηκε, λαχάνιασε, κάνοντας αυτό το χορευτικό και Και εδώ που είχε έρθει ανησυχήσαμε και εμείς και η κόρη του και η Γωγώ, είπαμε κάτσε λίγο, ξεκουράσου, πάρε τις ανάσες σου...», είπε η Μπέτυ Μαγγίρα.

Οι δηλώσεις της Άννας Φλωρινιώτη για το θάνατο του πατέρα της

Μέσα από νέες δηλώσεις της κόρης του στο T-live την επομένη (7/6) του θανάτου η Αννούλα φαίνεται ψυχολογικά καταρρακωμένη μη μπορώντας ακόμα να δεχτεί, πως έφυγε ο πατέρας της από τη ζωή (δείτε εδώ πότε και που θα γίνει η κηδεία του).

«Ήμουν εκεί δίπλα του. Κοβόταν η αναπνοή του, αλλά προσπαθούσε. Είχε ΧΑΠ από το τσιγάρο, αλλά δεν το παραδεχόταν, ήταν πολύ πεισματάρης, έλεγε θα γίνω καλά δεν έχω τίποτα. Τελευταία, που έβλεπε ότι οι δυνάμεις του δεν είναι ίδιες, η στεναχώρια του ήταν, που δε μπορούσε να πάει για δουλειά, αυτό ήταν το μαράζι του, από αυτό ζούσε, έγραφε τραγούδια, έγραφε σενάρια, πήγαινε κρυφά στούντιο, ήταν η ζωή του αυτή!

Τον τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι ότι το οξυγόνο του ήταν πάρα πολύ χαμηλό, παρόλο που είχε οξυγόνο στο σπίτι και ήταν χαμηλό. Έτσι φοβηθήκαμε και είπαμε να νοσηλευτεί για να δυναμώσει. Δεν περιμέναμε ότι θα γίνει αυτό το τραγικό κακό, δεν μπορούσαμε να το διανοηθούμε, απλά είπαμε, πήγαινε μπαμπά μέσα...να δυναμώσεις για να επανέλθεις.

Μου είπε ότι «να δεν θα είμαι όπως πριν» και του λέω ρε μπαμπά δε μπορείς να τρέχεις κιόλας με μισό πνεύμονα και μόνο που θα μπορείς να πας μία βόλτα, για έναν καφέ, μια επίσκεψη… Μου έλεγε ότι δεν θα μπορεί να δουλέψει, αυτό ήταν το μαράζι του.

Όταν ήρθε το ΕΚΑΒ να τον πάρει, φόρεσε μία φόρμα, ένα καπελάκι ασορτί με τη φόρμα μαύρο, με το που πήγε η μαμά μου μέσα, πετάει το καπέλο και πήρε ένα με στρας και έλεγε, όχι αυτό θέλω...

Καλός άνθρωπος...μέχρι προχθές κάναμε χαβαλέ, γελάγαμε με τους ανθρώπους δίπλα! Να είστε καλά, για μένα ο πατέρας μου ήταν, είναι και θα είναι ένας θρύλος, αυτό! Για πάντα! Δεν θα σβήσει ποτέ, σας ευχαριστώ», είπε η Αννούλα Φλωρινιώτη.