Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο Πρωινό μας μετά την λιποθυμία της - Τα πρώτα της λόγια

«Για ψυχοθεραπεία ήρθα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αφροδίτη Γραμμέλη: Επέστρεψε στο Πρωινό μας μετά την λιποθυμία της - Τα πρώτα της λόγια

Σοκ προκάλεσε την Τρίτη 6/5 η λιποθυμία της Αφροδίτης Γραμμέλη στον αέρα της εκπομπής Πρωινό μας την ώρα που μιλούσε σχολιάζοντας το θέμα που έπαιζαν εκείνη την στιγμή. Ξαφνικά η δημοσιογράφος δεν ένιωσε καλά και έπεσε με το κεφάλι της στο τραπέζι. Άμεσα η Φαίη Σκορδά έτρεξε στην κουζίνα για να μην την τραβάει η κάμερα και να της δοθούν οι πρώτες βοήθειες - δείτε καρέ καρέ τη στιγμή.

Την επόμενη ημέρα η παρουσιάστρια εξήγησε το λόγο που έκανε αυτή την κίνηση λέγοντας: «Είναι κάτι που εμένα δεν μου έχει ξανατύχει, είναι όμως ανθρώπινο σε όλους έχει τύχει κάποιες στιγμή να μην αισθανθεί καλά. Και χθες ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής, αυτό που σκεφτόμουν και θεώρησα σωστό είναι να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και το πάνελ που παγώσαμε όλοι και να το ρίξω στην κουζίνα», - δείτε εδώ.

Μάλιστα, η ίδια η Αφροδίτη Γραμμέλη μόλις ένιωσε καλά έκανε και την πρώτη της ανάρτηση από τον Ερυθρό Σταυρό όπου οδηγήθηκε για να της γίνουν εξετάσεις.

Επέστρεψε στο Πρωινό μας η Γραμμέλη

Μετά την περιπέτεια που έζησε ωστόσο, επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας, με την Φαίη Σκορδά και όλους τους συνεργάτες της να την υποδέχονται με χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά.

Η παρουσιάστρια μάλιστα την ρώτησε γιατί πήγε, καθώς κανονικά έπρεπε να μείνει παραπάνω ημέρες στο σπίτι της για να συνέλθει και να νιώσει καλύτερα.

«Για ψυχοθεραπεία.. Ήρθα γιατί νιώθω καλύτερα και γιατί όταν νιώθουμε καλύτερα, καλό είναι να επιστρέφουμε στην κανονικότητα», της απάντησε ενώ λίγο αργότερα είπε «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και για την αγάπη σας».