Γιάννης Φλωρινιώτης: Τι ώρα και που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του

Οριστικό!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η οικογένεια του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή έπειτα από 10 ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο με πνευμονικό οίδημα. Ειδικά η κόρη του Άννα, κατέρρευσε μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, λίγο πριν ταξιδέψει στην αγκαλιά των αγγέλων.

Στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε λοιπόν η ώρα και η τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του και φίλοι, συγγενείς και πρώην συνεργάτες θα τον οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του Γιάννη Φλωρινιώτη

Όπως ειπώθηκε, η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί αύριο Παρασκευή 9/6 στις 14:30 στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου απέναντι από το λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια θα ταφεί στο νεκροταφείο του Σχιστού.

"Σπάει" τη σιωπή της η κόρη του Άννα, για το εμβόλιο

Θλίψη επικρατεί στο πανελλήνιο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος με τα τραγούδια του μεγάλωσε γενιές και γενιές...

Ακόμη και το twitter θρηνεί στον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια "πάλευε" με διάφορα προβλήματα υγείας που είχε, έπειτα από τις δόσεις των εμβολίων.

Η κόρη του μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως μετά την τρίτη δόση, η υγεία του πήρε την κάτω βόλτα...

«Ο πατέρας μας μας έλεγε ότι μετά το τρίτο εμβόλιο που έκανε για τον κορωνοϊό άρχισαν τα προβλήματα υγείας. Ότι άρχισε να του κόβεται η αναπνοή και άρχισε να νοσηλεύεται σε νοσοκομεία. Την τρίτη δόση την έκανε τον Δεκέμβριο του 2021, λίγο πριν φύγει για περιοδεία στην Κύπρο, όπου τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας και είχε νοσηλευτεί στο Θριάσιο με έντονους πόνους. Εισήχθη με λοίμωξη δεύτερου βαθμού στο αναπνευστικό σύστημα, με το οξυγόνο του να είναι αρκετά χαμηλό, ενώ λίγες ημέρες μετά η υγεία του επιδεινώθηκε», αποκάλυψε η Άννα Φλωρινιώτη.

Άννα Φλωρινιώτη