«Άγιο είχα, μόνο το πρόσωπό μου...» - Συγκλονισμένη η Χριστίνα Σούζη με το τροχαίο ατύχημα που είχε

Η κατάσταση της υγείας της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μία πολύ σοβαρή περιπέτεια έζησε η Χριστίνα Σούζη την Τετάρτη 7/6 μετά από τροχαίο ατύχημα, που είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, όπου οδηγούσε.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο με τις πρώτες της δηλώσεις να σοκάρουν, καθώς όπως τόνισε η ίδια θεωρεί, ότι είχε άγιο (δείτε εδώ το γνωστό ποδοσφαιριστή, που την απεγκλώβισε).

Την Πέμπτη 8/6 η εκπομπή Live news βρέθηκε στο σημείο, που έγινε το ατύχημα με την κάμερα και το ρεπόρτερ να εξετάζουν τον τρόπο, με τον οποίο ντελαπάρισε το αμάξι της γυναίκας.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Σούζη για το τροχαίο ατύχημα της

«Στο νοσοκομείο είμαι ακόμα, αρκετά καλύτερα, έχω κάνει τις εξετάσεις, δεν έχει τίποτα, μόνο στο πρόσωπό μου.... Σίγουρα, θα είμαι εδώ, γιατί πρέπει να συνεχίσω την ενδοφλέβια αντιβίωση. Δοξάζω το θεό τίποτα άλλο, Άγιο είχα», είπε η Χριστίνα Σούζη.

Τα λόγια του Άκη Παυλόπουλου για την Χριστίνα Σούζη

«Τρομάξαμε χθες, γιατί ένας δικός μας άνθρωπος, ένας δικό σας άνθρωπος, η Χριστίνα Σούζη, μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Το αυτοκίνητό της ανετράπει. Ευτυχώς η Χριστίνα απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Τραυματίστηκε ελαφρά. Τα φιλά μας, την ζεστασιά μας», είπε ο Άκης Παυλόπουλος ενώ ανέφερε πως η ίδια έχει κάνει και την πρώτη της ανάρτηση.