«Να κάψει το αποκλειστικό της Super Κατερίνα με το κινητό; Ο Μπάκας; - Ενοχλημένη η Τσιμτσιλή με τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1

«Χρησιμοποιούμε τηλεοπτικά συνεργεία και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Να κάψει το αποκλειστικό της Super Κατερίνα με το κινητό; Ο Μπάκας; - Ενοχλημένη η Τσιμτσιλή με τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1

Η Μαρία Σολωμού απασχόλησε τα μέσα αναφορικά με το ξέσπασμα της για γνωστή αεροπορική εταιρεία, καθώς η ηθοποιός δεν είχε γνώση των διαδικασιών, που ακολουθεί κανείς, όταν πετάει στην Ελλάδα με σκύλο.

Η κάμερα του Super Κατερίνα την εντόπισε πάνω στο μηχανάκι του Μέντε Φουέρτε με τους δύο να κάνουν δηλώσεις, όσο ο Γρηγόρης Μπάκας βρέθηκε και εκείνος στο σημείο τραβώντας το συμβάν με το κινητό του.

Την Πέμπτη 8/6 το Happy Day πρόβαλε το εν λόγω ρεπορτάζ με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να είναι φανερά ενοχλημένη το Μπάκα, που ''έσπασε'' το αποκλειστικό και βρέθηκε να τραβάει με τη συσκευή του (δείτε εδώ το σχόλιο της Καινούργιου).

To όλο νόημα σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το Γρηγόρη Μπάκα

«Ποιος έχει πάει να κάψει το αποκλειστικό της Super Κατερίνα με το κινητό; Ο Μπάκας; Γεια σου ρε Μπάκα! Να έχεις κλείσει εσύ το αποκλειστικό σου και να έρχεται ο άλλος και να σου λέει “όχι φίλε, θα το έχω και εγώ”. Να πω ότι πέρα από την πλάκα, επειδή οι εκπομπές χρησιμοποιούμε τηλεοπτικά συνεργεία, κι έτσι έχουν δουλειά και οι συνάδελφοι και οι τεχνικοί μας… Άκουσα και το σχόλιο της Κατερίνας και είχε δίκιο σε αυτό, καλό είναι εντάξει, αν τύχει κι έχεις ένα σούπερ αποκλειστικό θέμα που εκείνη την ώρα δεν έχεις τηλεοπτικό συνεργείο, θα βγάλεις και θα το τραβήξεις, αλλά σε αυτά τα θέματα τα κοινής λήψης συνήθως έχουμε το συνεργείο μας!

Όχι, όφειλα να το πω γιατί άμα είναι να το γυρίσουμε όλοι στο κινητό και να τραβάμε βίντεο και συνεντεύξεις, θα τους χαιρετήσουμε τους τεχνικούς μας», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση με τον Mente Fuerte και Μαρίας Σολωμού

«Έπρεπε να μαντέψω ότι χρειάζεται βιβλιάριο για τον σκύλο ενώ δεν μου το έχουν ξαναζητήσει ποτέ; Να ενημερωθούν ότι σχολιάζουν εμένα και τη Ζέτα πως δεν είμαστε τρελές. Έχω μάθει ιστορίες ότι δεν άφηναν τα ζώα να βγουν να πάρουν δυο λεπτά αέρα», ανέφερε η ηθοποιός σχετικά με το περιστατικό.

Αρχικά, σχολίασαν πως πρώτη φορά τους βλέπουμε ημέρα μαζί, με την Μαρία Σολωμού να απαντάει «Είχε πολύ κίνηση δεν είχα αυτοκίνητο, έκανα ωτοστόπ, πέρασε ένα καλό παιδί...»

«Το στόρι είναι ένα στόρι που κάνω σχεδόν κάθε χρόνο γιατί βλέπω όλοι είναι στη Μύκονο, αυτό τελεία. Δεν έχω πάει ποτέ, δεν το σηκώνει η τσέπη μου. Πάνε όσοι πρέπει να βγάζουν πολλά λεφτά», είπε για το στόρι που είχε κάνει μετά την κυκλοφορία των φημών για την Παναγιώταρου.