Το πρώτο αεροπορικό ταξίδι της Στέλλα Δημητρίου με τους δίδυμους γιους της - «Ήταν υπέροχοι!!! Δεν κλάψανε καθόλου»

Φωτογραφίες από την πτήση τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stelladimitriou - instagram
stelladimitriou - instagram

Στα τέλη του Σεπτέμβρη η Στέλλα Δημητρίου έφερε στον κόσμο τα δύο παιδία της με την παρουσιάστρια να ανακοινώνει λίγους μήνες νωρίτερα - φανερά συγκινημένη - πως περίμενε δίδυμα (δείτε εδώ το βίντεο).

Η Δημητρίου και ο σύζυγός της έχουν τη χαρά να κρατάνε στην αγκαλιά τους δύο υγιέστατα αγοράκια, τα οποία γεμίζουν με αγάπη και ζωντάνια τη ζωή τους, καθώς παράλληλα και το προφίλ της παρουσιάστριας στο instagram!

Την Πέμπτη 8/6 η Δημητρίου έκανε μια σειρά από αναρτήσεις στο λογαριασμό της, με τον άντρα και τους γιους της από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, καθώς όλοι μαζί πραγματοποίησαν το πρώτο τους αεροπορικό ταξίδι.

Το αεροπορικό ταξίδι της Στέλλας Δημητρίου με τα δίδυμα

«Επιτέλους το πρώτο μας ταξίδι. Το είχα πολυ άγχος και ανυπομονούσα τόσο μα τόσο πολύ, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν υπέροχοι!!! Δεν κλάψανε καθόλου. Το διασκεδάσαμε πολυ. ( ήμασταν κύριοι !! )», έγραψε η Στέλλα Δημητρίου.

Η πρώτη ανάρτηση της Στέλλας Δημητρίου μετά τον γάμο της

Το απόγευμα της Τετάρτης 7/9 η Στέλλα Δημητρίου προχώρησε και στην πρώτη της ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ευχαριστήσει όλους όσοι της έστειλαν τις ευχές τους μετά το γάμο του ζευγαριού.

«Σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπέροχες ευχές σας. Με συγκινεί η αγάπη σας! Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ο πολιτικός μας γάμος έγινε στην γενέτειρα μου πόλη, την Λάρνακα , που τόσο αγαπώ . Και θέλω να ευχαριστήσω κυρίως τον δήμαρχο μας Ανδρέα Βύρα για την τιμή που μας έκανε και μας πάντρεψε !!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Πηγή: Instagram / Stella Dimitriou