Οι πρώτες δηλώσεις της Δημητρίου για την εγκυμοσύνη της - Ανακοίνωσε συγκινημένη το φύλο του μωρού

Στον αέρα του Mega Καλημέρα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Οι πρώτες δηλώσεις της Δημητρίου για την εγκυμοσύνη της - Ανακοίνωσε συγκινημένη το φύλο του μωρού

Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστή μια πολύ ευχάριστη είδηση για το χώρο της showbiz μιας και η Στέλλα Δημητρίου ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για πρώτη φορά. Η ίδια με πολύ χαρά μίλησε μέσω skype την Πέμπτη 16/6 στο Mega Καλημέρα αποκαλύπτοντας πολλές λεπτομέρειες.

Το μοντέλο μίλησε για τον γάμο και τη βάφτιση, που αναμένεται να κάνει με τον σύζυγό της, ενώ νωρίτερα μοιράστηκε με το πάνελ της εκπομπής και τον κόσμο πως είναι στο 5ο μήνα και σε πολύ λίγο δε θα κρατάει ένα μόνο μωράκι αλλά δύο, καθώς περιμένει δίδυμα. Με μεγάλη συγκίνηση στη φωνή της συνέχισε λέγοντας πως είναι αγοράκια με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να την εύχονται ξετρελαμένοι.

Η Στέλλα Δημητρίου ανακοίνωσε το φύλο των μωρών, που περιμένει

«Είναι τα αγόρια μας, είναι δίδυμα και έρχονται τα αγοράκια μας ναι. Συγκινούμαι που το λέω, είμαστε πολύ χαρούμενοι», είπε η Στέλλα Δημητρίου διακόπτοντας με τρεμάμενη φωνή.

«Είναι πάρα πολύ καλό να ακούγεται για τις γυναίκες η συντήρηση ωαρίων, να το έχουν στο μυαλό τους, να το βάλουν σε ένα πρόγραμμα όσες θέλουν, έτσι ώστε να μην αγχώνονται στο μέλλον για την εγκυμοσύνη».

Η ανάρτηση της Στέλλας είχε κάνει για τα γενέθλιά της το 2018 όταν έκλεισε τα 39

«Τί και αν περνάνε τόσο γρήγορα τα χρόνια, σαν νεράκι.. νιώθω τόσο όμορφα που έχω την υγεία μου σήμερα και τους ανθρώπους που αγαπώ στο πλάι μου!! Νιώθω τόσο χαρούμενη και ευτυχισμένη , ισορροπημένη, ευλογημένη και ευχαριστώ το θεό καθημερινά για ότι μου έχει δώσει, για τις καλές και κακές στιγμές της ζωής μου γιατί όλα είναι εμπειρίες... εμπειρίες ζωής ...και μέσα από αυτές έχω γίνει σοφότερη και πολύ δυνατή..

Έγκυος για πρώτη φορά η Στέλλα Δημητρίου

Έχω μάθει να γελάω πιά και να συγχωρώ τις κακίες και εκτιμώ τους καθαρούς ανθρώπους!!! Να προστατεύω τον εαυτό μου και να δίνω χρόνο μόνο σε ανθρώπους που αγαπώ και εκτιμώ!! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας και τις υπέροχες ευχές που μου στέλνετε και ανταποδίδω .. Με κάνετε πολύ χαρούμενη!!!»