Προσοχή σκληρές εικόνες: Άγριος ξυλοδαρμός σε νυχτερινό κέντρο με πρωταγωνιστή γνωστό τράπερ

Τι προκάλεσε τον καβγά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Προσοχή σκληρές εικόνες: Άγριος ξυλοδαρμός σε νυχτερινό κέντρο με πρωταγωνιστή γνωστό τράπερ

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για άγριους ξυλοδαρμούς σε νυχτερινά κέντρα, εξαιτίας της μέθης των θαμώνων, ανάμεσα σε άνδρες, οι οποίες πολλές φορές έχουν λήξει άδοξα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα σε πολλά από αυτά τα γεγονότα εμπλέκονται και διάσημοι Έλληνες τράπερ. Όλοι θυμούνται τι συνέβη στα βραβεία MAD πριν από ένα χρόνο ανάμεσα στον Light και τον Snik (δείτε εδώ το βίντεο με όλη την αλήθεια).

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 9/6, μάλιστα, σε γνωστό κλαμπ της Θεσσαλονίκης στο λιμάνι, ο Sidarta βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα τέτοιο περιστατικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, μία παρέα αγοριών θέλησε να τον κεράσει σφηνάκι, με εκείνον να αρνείται και έτσι ξεκίνησαν τα επεισόδια.

Sidarta τράπερ
Instagram / Sidarta

Χαμός με μπουνιές και κλωτσιές σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης με τον τράπερ Sidarta

Στο μαγαζί, μάλιστα, υπήρχε πολύς κόσμος και οι περισσότεροι άρχισαν να φωνάζουν και να τρομοκρατούνται από όσα έβλεπαν. Η αστυνομία έφτασε λίγο αργότερα, όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν πραγματοποιήθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις.

Προσοχή σκληρές εικόνες: Το βίντεο του Snik με τον άγριο ξυλοδαρμό του

Μια αδιανόητη κόντρα έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες μεταξύ των 2 τράπερς, Light και Snik και δυστυχώς φαίνεται πως δεν έχει τέλος, μιας κι το ένα επεισόδιο ξυλοδαρμού φέρνει το άλλο, ειδικά μετά τον ασύλληπτο καυγά τους στα Mad Video Music Awards.

Το σαββατοκύριακο πριν τις 15/9/21, ο Light είχε αποκαλύψει την επίθεση που είχε δεχθεί ο Snik στην Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας μία φωτογραφία από το σκηνικό που έγινε (δείτε την εδώ).

Ωστόσο, ο Snik με video που ανέβασε στο Instagram επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχθηκε, ενώ εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί και βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό, στο οποίο υπάρχουν σκληρές σκηνές βίας, καθώς τον έχουν ρίξει στο έδαφος και τον χτυπάνε, βρίζοντάς και λέγοντάς του να μην ξαναπάει στην Θεσσαλονίκη.

«Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα» του έλεγε χαρακτηριστικά αυτός που τον χτύπαγε.