Γέννησε και το αποκάλυψε με φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωρό - Μαμά για πρώτη φορά παίκτρια του Nomads

"Έσκασαν" τα ευχάριστα πριν από λίγο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γέννησε και το αποκάλυψε με φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωρό - Μαμά για πρώτη φορά παίκτρια του Nomads

Το Nomads είναι ένα από τα ριάλιτι το οποίο μπορεί να μην προβλήθηκε για πολλά χρόνια, όπως συμβαίνει με το Survivor All Star, ωστόσο σίγουρα άφησε το στίγμα του και πολλοί από τους παίκτες κατάφεραν να μείνουν χαραγμένοι στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Άλλοι εξαιτίας των εξομολογήσεων μετά την συμμετοχή τους (δείτε εδώ ποιος παίκτης κόλλησε σταφυλόκοκκο εκεί) και ορισμένοι απλώς διατήρησαν την επαφή με τον κόσμο που απέκτησαν ως followers στα social media τους από την επιστροφή τους στην κανονικότητα και έπειτα.

Αυτή η παίκτρια του Nomads έγινε μανούλα για πρώτη φορά

Μία από τις παίκτριες που θυμούνται πολλοί είναι η Τόνια Σολανάκη, η οποία κατάγεται από την Κρήτη, έχει πτυχίο ναυαγοσωστικής, massage Shiatsu, προπονητικής και διαιτησίας στην υδατοσφαίριση και είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και μέλος της Εθνικής Ομάδας πόλο σε όλες τις κατηγορίες. Έχει κατακτήσει πανελλήνια μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες και πολλές διακρίσεις σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αγωνίζεται, μάλιστα, στην Α1 γυναικών στο πρωτάθλημα πόλο, ενώ στο παρελθόν, με την ομάδα Club Esportiu Mediterrani της Βαρκελώνης, κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ισπανίας και αναδείχθηκε 2η σκόρερ. Το 2013 αγωνίστηκε με την ομάδα του Sydney, Balmain Tigers.

Η ίδια, λοιπόν, βιώνει αυτό το διάστημα μία περίοδο ευτυχίας, καθώς την Πέμπτη 8/6 έγινε μανούλα για πρώτη φορά και κράτησε στην αγκαλιά της το μωρό της (δείτε εδώ πως είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της). Δημοσίευσε, μάλιστα, μία φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο μαζί με τον σύντροφό της και το παιδί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και γέμισε με ευχές και μηνύματα για τη νέα σελίδα που ξεκινά στη ζωή της.

«Για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα προσθέτοντας την ημερομηνία γέννησης του μωρού.

Τόνια Σολανάκη γέννα Nomads