Το αποκάλυψε λίγο μετά τον αγώνα - Τα χάπια που πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το προηγούμενο βράδυ

Δεν τον βοήθησαν καθόλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε λίγο μετά τον αγώνα - Τα χάπια που πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς το προηγούμενο βράδυ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο εξαιτίας της συμπεριφοράς του εντός του γηπέδου στους αγώνες τένις τους οποίους παίζει, καθώς οι φωνές και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί προς τους γονείς του δεν λείπουν (δείτε εδώ το βίντεο που ούρλιαζε προς την μητέρα του και τις άσχημες λέξεις που χρησιμοποίησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στις κερκίδες).

Παρόλα αυτά, μετά τον τελευταίο του αγώνα κατά του Κάρλος Αλκαράθ στο Roland Garros, τον οποίο και έχασε, μία δήλωσή του στάθηκε η αφορμή για να γίνει ο ίδιος viral ξανά. Ο διάσημος αθλητής αποκάλυψε πως το βράδυ πριν ξεκινήσει το ματς είχε πάρει χάπια μελατονίνης, κάτι που λειτούργησε αρνητικά στην επίδοσή του.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Τσιτσιπά για τα χάπια που πήρε πριν τον τελευταίο αγώνα του τένις

«Ένα πράγμα που θα αποφύγω στο μέλλον είναι τα χάπια μελατονίνης και τον ύπνο πριν από τα ματς, γιατί ξεκάθαρα δεν βοηθάει. Ήταν δύσκολο το πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες. Έπαιξα αργά το βράδυ, μπορεί όχι πολύ αργά, αλλά αρκετά για να χαλάσει το πρόγραμμά μου. Ο ύπνος είναι πολύ σημαντικός και η αποθεραπεία το πιο σημαντικό πράγμα όταν παίζεις σε slams. Έκανα το ίδιο λάθος στο παρελθόν και όταν έπαιξα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Bercy πριν έναν χρόνο είχα ακριβώς το ίδιο σκορ με τα δυο πρώτα σετ σήμερα. Μάλλον στη μελατονίνη αρέσει το 1 και το 2!

Ήμουν τελείως εκτός στα δύο πρώτα σετ, κατά μία έννοια κοιμόμουν. Ελπίζω να μην ξανασυμβεί, είναι άσχημο. Δεν θέλω να στερήσω τίποτα από τον Κάρλος, παίζει πολύ καλά. Άξιζε να κερδίσει, ας μη μιλάμε γι' αυτό. Είμαι απλά σκασμένος που όλο αυτό με επηρέασε τόσο. Ας προχωρήσουμε», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης: Διώροφο με κόκκινο βασιλικό χαλί & συλλογή από παπούτσια - Βίντεο μέσα από το αριστοκρατικό σπίτι του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι