Ευχάριστα νέα για τον Κωνσταντίνο Αργυρό - Ανακοινώθηκε πως...

Η ανάρτηση του στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μπορεί να είναι πολύ καλά στην προσωπική του ζωή σε καμία περίπτωση όμως ο έρωτας δεν τον πηγαίνει πίσω σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά του και στην καριέρα του στη μουσική.

Ο τραγουδιστής μετά τις πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις του με το Σάκη Ρουβά στο Teatro ξεκίνησε μια πολύ μεγάλη περιοδεία, η οποία αναμένεται να αφήσει ιστορία (δείτε εδώ τη συγκίνηση στο Σίδνεϊ τη στιγμή που ο Αργυρός τραγούδησε Παντελίδη).

Ο Αργυρός ξεκίνησε στις 2 Ιουνίου από το Σίδνεϊ ολοκληρώνοντας με την Αυστραλία στις 10 Ιουνίου από τη Μελβούρνη. Την Παρασκευή (9/6) ο τραγουδιστής μέσα από το λογαριασμό του στο instagram έκανε μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση για το ελληνικό κοινό, καθώς θα κάνει συναυλίες και στην Ελλάδα σε 7 διαφορετικές πόλεις.

Η ευχάριστη ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Αργυρού

«Ανυπομονώ να σας συναντήσω όλους!», έγραψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στο πλευρό του Αργυρού η Αλεξάνδρα Νίκα στα μπουζούκια

Ο Αργυρός κρατά πάντα τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο συχνά διαρρέουν κομμάτια αυτής και έτσι το τελευταίο διάστημα έχει γίνει γνωστό πως βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα, την κόρη του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας αλλαντικών.

Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν το Πάσχα μαζί και έκαναν και ένα ταξίδι μέχρι την Αμερική, με τις κοινές τους αναρτήσεις να έχουν βάλει "φωτιά" στα social media (δείτε εδώ όλο το φωτογραφικό άλμπουμ τους). Επομένως, δεν θα μπορούσαν να περάσουν και χωριστά την τελευταία εμφάνιση του τραγουδιστή στην πίστα και στα μπουζούκια, πριν την έναρξη των καλοκαιρινών του εμφανίσεων.

Φορώντας, λοιπόν, ένα λευκό σατέν και κολλητό φόρεμα, με μακριά μανίκια και ζιβάγκο, η ίδια βρέθηκε δίπλα στην κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, και τον Χάρη Σιανίδη, και χόρεψε όλο το βράδυ με τα τραγούδια του καλού της.