«Θυμώνει πάρα πολύ και μετά βγαίνει και με βρίζει. Δε μπορώ να πω...» - "Κόλαφος" η Σίσσυ Χρηστίδου

«Το παλεύω, γιατί λυπάμαι την γυναίκα που θα βρεθεί στον δρόμο του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θυμώνει πάρα πολύ και μετά βγαίνει και με βρίζει. Δε μπορώ να πω...» -

Το πρωί του Σαββάτου 10/6, προβλήθηκε στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, μία δήλωση του Περικλή Κονδυλάτου σχετικά με το παραδοσιακό μοντέλο της οικογένειας και το γεγονός πως οι γυναίκες που δουλεύουν έχουν "διαλύσει" το σπιτικό τους (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ακούγοντας, λοιπόν, τα λεγόμενά του η Σίσσυ Χρηστίδου, θέλησε να σχολιάσει την τοποθέτησή του, αλλά δεν το έκανε, διότι, όπως εξήγησε, ο σχεδιαστής κοσμημάτων τις περισσότερες φορές που εκείνη μιλάει για τον ίδιο, εκνευρίζεται και καταλήγει να την βρίζει.

Η αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Περικλή Κονδυλάτο

«Εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να τοποθετηθώ. Θα σας πω γιατί. Ο Περικλής θυμώνει πάρα πολύ και μετά βγαίνει και με βρίζει. Δε μπορώ να πω τι πιστεύω. Άσε που πρέπει να ξεκινήσω από τον Νίκο Βέρτη, που γνωριζόμαστε από παιδιά στη Θεσσαλονίκη. 18 χρονών τον γνώρισα εγώ τον Νίκο, πώς θα τοποθετηθώ; Και δεν είχα καταλάβει και τίποτα μέχρι τώρα από αυτές του τις απόψεις ομολογώ», είπε αρχικά (δείτε εδώ τη συνέντευξη του Νίκου Βέρτη που απαντά με τον ίδιο τρόπο για τη γυναίκα της ζωής του).

«Εγώ το προσεγγίζω σαν μάνα και προβληματίζομαι. Λέω "να η μάστιγα της Ελληνίδας μάνας". Εμείς φταίμε, εμείς τους μεγαλώνουμε έτσι, "Πασά μου", "αγόρι μου", "εγώ θα σου το φέρω", "μην κουνηθείς" και μετά πηγαίνουν σε μία γυναίκα και περιμένουν τα ίδια. Το κάνω κι εγώ ενίοτε. Είναι το φυσικό αντανακλαστικό. Αν μου ζητήσει κάτι το παιδί μου πρέπει να αντισταθώ για να μην το δώσω. Το παλεύω, γιατί λυπάμαι την γυναίκα που θα βρεθεί στον δρόμο του», συμπλήρωσε έπειτα η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου: «Μου είναι δύσκολο να το διαχειριστώ ψύχραιμα! Δε χρειάζεται να το έχεις βιώσει για να νιώσεις αναγούλα»