«Δεν είμαι γλάστρα της Κατερίνας, ούτε κανενός! Με έχει κουράσει...» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τους καβγάδες με την Καινούργιου

Η αλήθεια για τους στημένους τσακωμούς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν είμαι γλάστρα της Κατερίνας, ούτε κανενός! Με έχει κουράσει...» - Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τους καβγάδες με την Καινούργιου

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μπορεί να παραχωρεί σπάνια συνεντεύξεις, ωστόσο το Σάββατο 10/6 βρέθηκε στο στούντιο του OPEN και συγκεκριμένα στο πλατό του Open Weekend και μίλησε "ανοιχτά" για όλα. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στους καβγάδες του με την Κατερίνα Καινούργιου στην Super Κατερίνα, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει φήμες για τις σχέσεις του με την παρουσιάστρια.

Ο ίδιος, λοιπόν, εξήγησε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί κάθε φορά που προκύπτει κάποια ένταση ή τσακωμός στον αέρα, τονίζοντας πως έχει ζητήσει να του δίνεται χώρος και χρόνος να εκφράζει την άποψή του, χωρίς να τον διακόπτουν και να προτρέχουν να βγάλουν συμπεράσματα (δείτε εδώ την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου).

Η εξομολόγηση του Ανδρέα Μικρούτσικου για τους καβγάδες με την Κατερίνα Καινούργιου

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εγώ, με τελείως οργανωμένο και ήρεμο τρόπο, ζητώ όταν έχω άποψη, να έχω τον χρόνο να την πω την άποψή μου. Γι’ αυτό και πολλές φορές με έχει δείξει η τηλεόραση να σηκώνω το χέρι. Δεν είμαι μαθητής, αλλά είμαι πολύ σωστός συμμετέχων μιας εκπομπής, που αν μιλούν όλοι, δε βγαίνει άκρη.

Έχω κουραστεί πολλές φορές να σηκώνω το χέρι. Το ότι σηκώνω το χέρι δε σημαίνει ότι θα πάρω πάντα τον λόγο. Όταν μου δώσουν τον λόγο, θεωρούν ότι αυτό που θα πω είναι αιρετικό. Εγώ διαφωνώ κάθετα με αυτό. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που λέω, αποκρυπτογραφεί την πραγματικότητα.

Πάντα το ζητούμενό μου είναι να λέει ο τηλεθεατής, "ναι ρε Αντρέα, αυτό ήθελα να πω, αυτό εννοούσα. Αυτό δε το πετυχαίνεις πάντα. Εκεί πάνω νιώθω φωνές να λένε "όχι δεν είναι έτσι". Πετιούνται όλοι! Αυτό με έχει κουράσει. Με κουράζει το ότι αναγκάζομαι να φωνάζω. Μιλούν όλοι επάνω μου και αναγκάζομαι να φωνάζω», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Δεν είμαι γλάστρα της Κατερίνας, ούτε κανενός».

Διαβάστε επίσης: «Διαβάζω σήμερα το πρωί ότι του χρόνου δε θα είμαι» - Ο διάλογος Καινούργιου με Μικρούτσικο για το μέλλον του στο Super Κατερίνα