«Μας χρειάζονται μαμάδες σαν κι εσένα ! Ακούς;» - Συγκίνηση με τα τρυφερά λόγια του Συρίγου για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η αποκάλυψη για την αρχή της συνεργασίας τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Συρίγος τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στην επιτυχημένη ομάδα της Σίσσυς Χρησίδου στο Χαμογέλα και πάλι με το δημοσιογράφο να δείχνει άνετος και πως απολαμβάνει την παρουσία του στην εκπομπή του Μega.

Σε λίγες εβδομάδες από τώρα ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν και έτσι πριν το μεγάλο φινάλε, το Σάββατο 10/6 ο Νίκος Συρίγος έκανε μια πολύ εξομολογητική και συγκινητική ανάρτηση στο λογαριασμό του στο instagram.

Πιο αναλυτικά, ο δημοσιογράφος εξέφρασε την αγάπη του για τη Σίσσυ Χρηστίδου τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο και στη συνέχεια μοιράστηκε με τον κόσμο την τεράστια εκτίμηση, που της έχει αναφορικά με το πως εκπληρώνει το ρόλο της μητέρας (δείτε εδώ τις σπόντες της Χρηστίδου στο Συρίγο για την προσωπική του ζωή).

Η τρυφερή ανάρτηση του Νίκου Συρίγου για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Πριν από δυο καλοκαίρια όταν ήρθε στο δρόμο μου η «τηλεόραση», οι κόρες μου είπαν με μια φωνή «Στη Σίσσυ να πας!». Δυο καλοκαίρια μετά, θέλω να πω στην Εύα και στην Έλενα ένα μεγάλο ευχαριστώ! Είχαν δίκιο!
Στη Σίσσυ, πάλι, θέλω να πω: Σ´ευχαριστώ για την υπομονή και την επιμονή σου, για την εμπιστοσύνη σου, για την εχεμύθεια σου, για το νοιάξιμο σου, για την εντιμότητα σου και τη δικαιοσύνη σου αλλά πάνω απ´όλα για την αγάπη σου. Αγάπη κανονική, χωρίς πολλά λόγια. Με πράξεις.

Μου έλεγαν ότι «είναι ευλογία να δουλεύεις με τη Σίσσυ». Δεν μου είχαν πει όμως ότι είναι μεγαλύτερη ευλογία να είσαι φίλος της. Το έζησα, το ζω και θα το ζω. Α, να συνεχίσεις να είσαι τόσο ΜΑΜΑ! Μας χρειάζονται μαμάδες σαν κι εσένα ! Ακούς; (Δεν ήθελα να το γράψω στο τέλος της σεζόν, μην φανεί επετειακό! Ούτως ή άλλως αυτό που ζούμε μαζί σου, το ζούμε κάθε εβδομάδα… ). ΧΑΜΟΓΕΛΑ και πάλι! ΧΑΜΟΓΕΛΑ γενικά ! ΧΑΜΟΓΕΛΑ πάντα ! Σου πάει και σου αξίζει…», έγραψε ο Νίκος Συρίγος.

Στη συνέχεια, η Σίσσυ Χρηστίδου απάντησε στην ανάρτηση με το εξής σχόλιο:

«Νίκος ο ποιητής της καρδιάς μου!».

Συγκινημένη η Χρηστίδου με το σχόλιο του Συρίγου για την γιορτή της μητέρας

«Χρόνια Πολλά. Χρόνια Πολλά στις μανούλες. Είναι η αγαπημένη μου γιορτή του χρόνου» είπε συγκινημένη και καλωσόρισε τον Ανδρέα Μικρούτσικο που βρέθηκε στο πλατό για να σχολιάσει τον τελικό της Eurovision - δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα τηλεθέασης.

«Θέλω να σου πω χρόνια πολλά γιατί είσαι μια από τις καλύτερες μαμάδες που έχω γνωρίσει και θέλω να σου δώσω και μια αγκαλιά και ένα φιλί», της είπε ο Νίκος Συρίγος με την ίδια να συγκινείται και να του απαντάει «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, το είχα ανάγκη αυτό».

«Πείτε χρόνια πολλά στις μανούλες σας εσείς που τις έχετε ακόμα, να τα λέτε αυτά», πρόσθεσε λίγο μετά η παρουσιάστρια εμφανώς συγκινημένη, καθώς πριν μερικούς μήνες έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.