Χρηστίδου για τη λιποθυμία της Γραμμέλη και τη Σκορδά: «Εγώ δεν ξέρω αν θα είχα αυτή την...»

Ακούστηκαν πολλά για το χειρισμό της Φαίης

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χρηστίδου για τη λιποθυμία της Γραμμέλη και τη Σκορδά: «Εγώ δεν ξέρω αν θα είχα αυτή την...»

Τις τελευταίες ημέρες το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε ένα δυσάρεστο γεγονός στον αέρα της εκπομπής ''Πρωινό μας'' καθώς η Αφροδίτη Γραμμέλη ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε στο τραπέζι του πάνελ (δείτε εδώ το περιστατικό).

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της προσπάθησαν να χειριστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το συμβάν δεδομένου ότι όλα έγιναν σε ένα Live πρόγραμμα (δείτε εδώ την επιστροφή της Γραμμέλη και τα πρώτα της λόγια).

Το Σάββατο 10/6 η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από το Χαμογέλα και πάλι σχολίασε την εν λόγω λιποθυμία, καθώς και τον όλο τρόπο, που η Φαίη Σκορδά ανταποκρίθηκε σε ένα δύσκολο περιστατικό και σίγουρα αναπάντεχο.

Το σχόλιο της Χρηστίδου για τη λιποθυμία της Γραμμέλή και το χειρισμό της Σκορδά

«Υπήρχε πανικός στο κοντρόλ. Δημιουργείται πανικός στον αέρα. Υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι δίπλα της για να βοηθήσουν την Αφροδίτη. Εκείνη όφειλε να πάρει το πλάνο από την Αφροδίτη, να πάει τον τηλεθεατή αλλού. Και με υποδειγματικά αντανακλαστικά, επαναλαμβάνω, γιατί σε αυτό μπορείς να παγώσεις, όσο έμπειρος κι αν είσαι σαν παρουσιαστής.

Όταν συμβεί κάτι τέτοιο στον αέρα, είναι δύσκολα διαχειρίσιμο. Δεν ξέρω αν μπορείς να διατηρήσεις την αντίληψη του αέρα, εγώ δεν ξέρω αν θα είχα αυτή την ψυχραιμία, να πάρεις το πλάνο, να πας στο επόμενο θέμα. Πολύ αμφιβάλλω εάν εγώ θα τα ‘χα καταφέρει», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Xρηστίδου για Σκορδά

Η ανακοίνωση της Φαίης Σκορδά για τη Γραμμέλη

Στις 7/6 δεν βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, με την Φαίη Σκορδά να μιλάει για το περιστατικό, ενώ μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης μίλησε κι η ίδια η Αφροδίτη Γραμμέλη, από το σπίτι της όπου ξεκουράζεται.

«Γνωρίζω ότι κι εσείς ανησυχήσατε πολύ, στείλατε σε όλους μας μηνύματα, και στην Αφροδίτη που όταν αισθάνθηκε καλύτερα, ανέβασε κι ένα story μέσα από το νοσοκομείο για να ευχαριστήσει με ευγένεια τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες που τη φρόντισαν. Περαστικά Αφροδίτη μας, είναι καλά, αυτό είναι το σημαντικό.

Ξεκουράζεται. Είμαι σίγουρη ότι σκέφτεται να επιστρέψει αμέσως γιατί έτσι είναι η Αφροδίτη, θέλει να είναι συνεπής. Θέλει λίγο να ξεκουραστεί. Την σκεφτόμαστε, την αγαπάμε. Σας ευχαριστώ και εγώ και εκ μέρους της για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε. Ήρθαν άπειρα μηνύματα από δημοσιογράφους και από γνωστούς. Είναι κάτι που εμένα δεν μου έχει ξανατύχει, είναι όμως ανθρώπινο σε όλους έχει τύχει κάποιες στιγμή να μην αισθανθεί καλά. Και χθες ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους της εκπομπής, αυτό που σκεφτόμουν και θεώρησα σωστό είναι να πάρω την κάμερα από την Αφροδίτη και το πάνελ που παγώσαμε όλοι και να το ρίξω στην κουζίνα», είπε η Φαίη Σκορδά.