Μπαμπάς για δεύτερη φορά - Έγκυος ξανά η σύζυγος αγαπημένου Έλληνα ηθοποιού

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιβάν Σβιτάιλο
Instagram / Ιβάν Σβιτάιλο

Οι εγκυμοσύνες και οι γέννες αυτής της χρονιάς είναι πολλές, αλλά πάντα όταν τα νέα μαθαίνονται μόνο χαρά και χαμόγελα προκαλούν και σε αυτούς που τα μοιράζονται, αλλά και σε όσους τους αγαπούν, τους θαυμάζουν και νοιάζονται.

Την Κυριακή 11/6, λοιπόν, ανακοινώθηκαν μερικά ακόμη ευχάριστα νέα για την ελληνική showbiz, καθώς διάσημος χορευτής και ηθοποιός, αποκάλυψε πως σύντομα θα γίνει μπαμπάς για δεύτερη φορά. Έχει ήδη αποκτήσει μία κόρη με την σύζυγό του και περιμένουν να μάθουν και για το δεύτερο μωρό τους πλέον.

Διαβάστε επίσης: Γέννησε δίδυμα στα 48 της - "Έσκασαν" πριν από λίγο τα ευχάριστα για αγαπημένη ηθοποιό

Ποιος αγαπημένος ηθοποιός και χορευτής θα γίνει μπαμπάς ξανά

Ο λόγος για τον Ιβάν Σβιτάιλο, σύμφωνα με την εφημερίδα Real. Ο ίδιος ερωτεύτηκε την καλή του, Σταυριάνα Γαρνάβου το 2015 και τέσσερα χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, τον Αύγουστο του 2019 στην Κέρκυρα. Ένα χρόνο αργότερα, το 2020, ήρθε στη ζωή και η κόρη τους, Νεφέλη.

Ιβάν Σβιτάιλο
Instagram / Ιβάν Σβιτάιλο

Διαβάστε επίσης: «Σε λίγο καιρό θα γίνουμε τέσσερις» - Μπαμπάς για 2η φορά αγαπημένος Έλληνας τραγουδιστής

Σβιτάιλο σύζυγος

«Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Στον καναπέ της εκπομπής, «DOT» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR βρέθηκε καλεσμένος ο Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, μίλησε για όλους και για όλα αλλά και για στις δυσκολίες που συνάντησε στην ζωή του. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει την πιο δύσκολη μάχη που έδωσε.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήθελα να αφομοιώσω τα πάντα. Ο χορός με έκανε να ξεχνάω όλα μου τα προβλήματα. Οι δυσκολίες που μπορεί να συναντήσει κάποιος που δεν ξέρει τη γλώσσα, έχει ξένο όνομα και δεν έχει κανέναν συγγενή στη νέα χώρα».

Μίλησε ακόμη για τη σύζυγό του, Σταυριάννα, που τον στήριξε στα δύσκολα, αλλά και για τον ερχομό της κόρης του, μετά από τον χαμό του αγαπημένου του πατέρα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε: «Η γέννηση της κόρης μου ήταν σαν επιβράβευση μετά τον θάνατο του πατέρα μου».