Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λεμπέση & την Σοφία Τραντίδου - Η εντυπωσιακή βάφτιση και το όνομα του μονάκριβου γιου τους

Στα λευκά μπαμπάς και γιος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λεμπέση & την Σοφία Τραντίδου - Η εντυπωσιακή βάφτιση και το όνομα του μονάκριβου γιου τους

Στιγμές ευτυχίας έζησε ο Γιώργος Λεμπέσης στο πλευρό της συζύγου του, Σοφίας Τραντίδου, καθώς οι δυο τους βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους και η συγκίνηση είναι τεράστια. Εκείνος ντύθηκε στα λευκά, όπως και το παιδί του, ενώ η μητέρα του μωρού φορούσε ένα εντυπωσιακό σκούρο μπλε φόρεμα.

Η κάμερα του Open Weekend κατέγραψε λίγες από τις στιγμές τους έξω από την εκκλησία, μαζί με κάποιους από τους λαμπερούς καλεσμένους που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το μυστήριο, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και ο Φοίβος, παρά το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Διαβάστε επίσης: «Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα» - Ο Γιώργος Λεμπέσης εξομολογείται τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Η βάφτιση του γιου του Γιώργου Λεμπέση

Μάλιστα, ο περήφανος πατέρας αποκάλυψε και το όνομα που έδωσαν στον γιο τους: «Το όνομα του μικρού είναι Αναστάσιος, είναι το όνομα του πατέρα μου».

''Έσπασε'' τη σιωπή του για την εξωσωματική της γυναίκας του - «Είχαμε πέντε...»

Μπαμπάς έγινε πριν από λίγο καιρό για πρώτη φορά ο Γιώργος Λεμπέσης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά - δες, το απόγευμα του Σαββάτου 12/1, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η γυναίκα του ώσπου να καταφέρουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και να δημιουργήσουν την δική τους οικογένεια.

«Άργησε πολύ και ταλαιπωρηθήκαμε πολύ όμως το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι να “παιδιά μην σταματάτε”. Έχει εξελιχθεί η επιστήμη που πιστεύω αν διώξεις και το άγχος όλα θα πάνε καλά.

Είχαμε πέντε αποτυχημένες προσπάθειες, είναι σημαντικό να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό που χειρίζεται την κατάσταση. Κάθε φορά που ήταν αρνητική η απάντηση προσπαθούσαμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Όταν το θες πάρα πολύ, τελικά έρχεται. Μόνο ζημία μπορείς να κάνεις με το άγχος σου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λεμπέσης και πρόσθεσε:

«Ήμασταν προετοιμασμένοι, εγώ πιο πολύ, η Σοφία όχι τόσο. Το Plan B ήταν να ανοίξουμε ένα ίδρυμα για να βοηθήσουμε πολλά παιδιά» σημείωσε.