«Η άπνοια και όταν βάζεις παραπάνω κιλά δεν βοηθάνε...» - Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό

«Δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό άρχισα να μιλάω μόνος μου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η άπνοια και όταν βάζεις παραπάνω κιλά δεν βοηθάνε...» - Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής ξεπέρασε τον κορωνοϊό που τον ταλαιπώρησε πέντε ημέρες, και επέστρεψε στα επαγγελματικά του καθήκοντα. Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο Γιάννης Πουλόπουλος που μίλησε για την συνέντευξη που έγραψαν για το The 2night show.

Ο Γρηγόρης λοιπόν, αναφέρθηκε στα όσα βίωσε αυτές τις ημέρες, λέγοντας πως η άπνοια και τα παραπάνω κιλά δεν βοηθάνε πολύ, καθώς το ένα φέρνει το άλλο.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον κορωνοϊό

«Δόξα το Θεό καλά, πέρασα 5 ημέρες δεύτερη φορά κορωνοϊό αλλά τώρα καλύτερα. Ταλαιπωρήθηκα τις πρώτες μέρες αλλά εντάξει αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που συμβαίνουν σε αυτόν τον πλανήτη είναι το λιγότερο. Δόξα τον Θεό πήγαν όλα καλύτερα. Η πρώτη φορά ήταν πιο δύσκολη, τώρα εντάξει... Η άπνοια δυσκολεύει γενικά, τα κιλά δεν βοηθάνε όταν βάζεις παραπάνω και γενικά όλο αυτό το πράγμα, το ένα φέρνει το άλλο. Κάθε φορά που δεν φέρεσαι καλά στον οργανισμό, αν είσαι η αιτία εσύ και όχι κάποιο θέμα υγείας που μπορεί να προκύψει γιατί εκεί δεν φταις εσύ. Αλλά αν από το μυαλό σου δεν προσέχεις το σώμα σου, τότε το σώμα σου ανταποδίδει την συμπεριφορά που του κάνεις. Δεν είχα να μιλήσω σε κανέναν για αυτό άρχισα να μιλάω μόνος μου αλλά τέλος καλό όλα καλά (δείτε τι εννοεί, εξομολογήθηκε.

Από την άλλη σε ερώτηση για τα επαγγελματικά του, αρκέστηκε να πει: «Λογικά θα συνεχίσω κανονικά και του χρόνου αλλά πρώτα πρέπει να τελειώσει αυτή η σεζόν».

Το πρόβλημα με τα κιλά του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραχώρησε μια εξομολογητική και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη στο Super Κατερίνα, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 24/5 με τον παρουσιαστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του και την προσωπική του ζωή.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του Αρναούτογλου σχετικά με το ζήτημα των κιλών του, καθώς θέλησε για μία ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει, πως δε χωράει χιούμορ σε όλο αυτό, καθώς δεν αποτελεί μόνο αισθητικό ζήτησα (δείτε εδώ τι λέει για την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα).

«Έτσι όπως είμαι πλέον δεν είμαι ένας είμαι δύο. Οι άνθρωποι που έχουν παραπάνω κιλά ή οτιδήποτε άλλο το να αυτοτρολάρονται δεν με πειράζει. Το να τους κοροϊδεύουν με πειράζει ή να μπαίνουν σε μία διαδικασία να σχολιάζουν πράγματα για αυτούς χωρίς να ξέρουν για ποιον λόγο έχουν βάλει τα κιλά.

Οι φορές που έχω μαλώσει με τα κιλά με κάποιους ανθρώπους και δημοσίως είναι γιατί δεν χωράει αστείο σε κάτι, που δεν ξέρεις γιατί κάποιος έχει βάλει τα κιλά.

Συνέχεια μου λένε (για τα κιλά). Είναι μεγάλη κουβέντα, αν φανταστείς ότι κοιμάμαι με μηχάνημα οξυγόνου. Προσπαθώ να το συνηθίσω, γιατί κάνω άπνοιες γι αυτό...

Θέλω να είμαι ακόμα καλά μέχρι να δω τον Αναστάση μου να μεγαλώνει, να φτάνει σε μία ηλικία, να σταθεί στα πόδια του και να μπορεί να κάνει όλα αυτά, που θέλει», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.