«Θα μπορούσε να απαντήσει βέβαια για...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Μαρία Ηλιάκη

«Γενικά είπαμε δεν της έχω πάρει δώρο στο παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα μπορούσε να απαντήσει βέβαια για...» - Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Μαρία Ηλιάκη

Την απάντηση του στην Μαρία Ηλιάκη έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα 13/6 για την αντίδραση της μπροστά στις κάμερες, όταν την ρώτησαν αν θα συνεργαζόταν μαζί του σε μια πρωινή τηλεοπτική εκπομπή - δείτε το βίντεο.

«Ο Νίκος είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος άνθρωπος. Θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να λείψει από την τηλεόραση. Αν βέβαια είναι αυτή η ανάγκη του, το αντιλαμβάνομαι και το σέβομαι απόλυτα αλλά σαν τηλεθεάτρια θα μου λείψει», είπε βέβαια από την άλλη η παρουσιάστρια για την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ και γενικά από την τηλεόραση (δείτε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του).

Η απάντηση του Νίκου Μουτσινά στην Μαρία Ηλιάκη

Μετά την προβολή των δηλώσεων της, ο Νίκος Μουτσινάς είπε με χιουμοριστικό τρόπο: «Μας βλέπει η Μαρία; Τι ωραία! Σαν τηλεθεάτρια. Από την Κατ Κεν ήταν η ερώτηση; Μα τι μαυρίλα και αυτοί οι δημοσιογράφοι της Κατερίνας! Άσε τον κόσμο να χαρεί μωρέ! Πάρα πολύ ωραίο είναι αυτό που έκαναν και είχε και πάρα πολύ πλάκα. Την ευχαριστώ πάρα πολύ».

Για την ερώτηση ωστόσο που απέφυγε να απαντήσει η Μαρία Ηλιάκη για το αν θα παρουσίαζε εκπομπή μαζί του, σχολίασε: «Θα μπορούσε να απαντήσει βέβαια για το πρωινό. Της το έκαναν εύκολο. Γενικά είπαμε δεν της έχω πάρει δώρο στο παιδί. Η ερώτηση ήταν αν θα κάναμε μαζί πρωινό, οπότε θα έλεγε ο Νίκος δεν θα κάνει άρα δεν θα κάναμε και θα ήταν μια χαρά».

Πότε "τεντώθηκαν" οι σχέσεις τους

Το 2022 ο Νίκος Μουτσινάς είχε υποδεχθεί στην εκπομπή την παλιά του συνεργάτιδα, Κατερίνα Καραβάτου, η οποία μπούκαρε στο πλατό και του έκανε έκπληξη. Όπως ήταν αναμενόμενο μετά το πρώτο σοκ η συζήτηση πήγε στην Μαρία Ηλιάκη.

Είναι γνωστό ότι μετά το έκτακτο τέλος της εκπομπής «Ξαναδέστε τους» η ομάδα κάπως έσπασε και οι σχέσεις μεταξύ του Νίκου και της Μαρίας τεντώθηκαν. Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει παραδεχθεί ότι «κρατά μούτρα» από τον Νίκο που δεν την πήρε να της ευχηθεί για την γέννηση της κόρης της..

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πλάκα, πως ο Νίκος έχει γεράσει στα χρόνια που μεσολάβησαν από τη συνεργασία τους, εκείνος απάντησε: «Αυτά είναι λόγια της Ηλιάκη. Γνωρίζω τον οχετό που έχεις δίπλα σου στην εκπομπή! Σα δεν ντρέπεται αυτή η κοπέλα! Πες της δεν θα την πάρω τηλέφωνο, μην περιμένει άδικα την κλήση μου».