Ξεσάλωσαν στο ιδιωτικό αεροπλάνο που έκλεισαν για τα γενέθλιά τους - Ο ξέφρενος χορός της Σίλιας Κριθαριώτη και του άντρα της πριν φτάσουν στο Μαρόκο

Ναύλωσαν τζετ 120 θέσεων!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ξεσάλωσαν στο ιδιωτικό αεροπλάνο που έκλεισαν για τα γενέθλιά τους - Ο ξέφρενος χορός της Σίλιας Κριθαριώτη και του άντρα της πριν φτάσουν στο Μαρόκο

Η Σίλια Κριθαριώτη και ο σύζυγός της Νίκος Τσάκος γιόρτασαν πριν από λίγες ημέρες τα γενέθλιά τους στο Μαρόκο, έχοντας κλείσει ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο έκαναν πάρτι υπερπαραγωγή, με λαμπερούς καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκαν η Καλομοίρα (δείτε εδώ που έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις) με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, η Μαριέττα Χρουσαλά με τον Λέοντα Πατίτσα και η Μαρίνα Βερνίκου.

Οι εορτασμοί κράτησαν τρεις ολόκληρες ημέρες, όμως διέρρευσε ένα βίντεο στο Instagram το οποίο δείχνει πως το πάρτι ξεκίνησε πολύ νωρίτερα και συγκεκριμένα όσο το διάσημο ζευγάρι και οι φίλοι τους βρίσκονταν στον αέρα και μέσα στο αεροπλάνο.

Το πάρτι στο ιδιωτικό αεροπλάνο για τα γενέθλια της Σίλιας Κριθαριώτη και του Νίκου Τσάκου

Η σχεδιάστρια ρούχων ναύλωσε ένα ολόκληρο ιδιωτικό τζετ 120 θέσεων και κατά τη διάρκεια της πτήσης ξεκίνησε να χορεύει ξέφρενα με τον καλό της, ξεσηκώνοντας τους πάντες οι οποίοι τους κοιτούσαν και τους αποθέωναν χειροκροτώντας και φωνάζοντας.

Διαβάστε επίσης: Μετά τη δωρεά του συζύγου της Σίλιας Κριθαριώτη - Ο απαράβατος όρος που θέτει η Kιβωτός του κόσμου

Βίντεο από το πάρτι στο ξενοδοχείο στο Μαρόκο

Η σχεδιάστρια μόδας, που έχει δώσει σε πολύ μεγάλα ονόματα δημιουργίες της, μάλιστα, κατά το πάρτι στο ξενοδοχείο έκλεψε την παράσταση μέσα από το μοβ, ημιδιάφανο φόρεμα της, το οποίο είχε πάνω του κεντημένες πέτρες.

Στα social media δημοσιεύτηκαν πολλά βίντεο από το πάρτι, και σε ένα από αυτά φαίνεται πως η Καλομοίρα μάλιστα πήρε το μικρόφωνο σε κάποιο σημείο της βραδιάς και τραγούδησε στην εορτάζουσα.

Γιατί θα της κάνει μήνυση ο Γαβαλάς;

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας, παραχώρησε ο Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας για την προσωπική του ζωή και την επιχείρηση που έχει ξεκινήσει τους τελευταίους 6 μήνες. Μάλιστα, αποκάλυψε τον λόγο που δεν μπόρεσε να ψηφίσει στις φετινές εκλογές.

«Δεν άσκησα το εκλογικό μου δικαίωμα, γιατί είχα στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων μου από τότε που ήμουν στην φυλακή. Από τότε δεν τα πήρα πίσω. Είχα πάει μια φορά αλλά είχε γραφειοκρατία και δεν το διόρθωσα, δυστυχώς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο σχεδιαστής μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δέχτηκε μήνυμα από την Σίλια Κριθαριώτη, όταν σχολίασε αρνητικά το φόρεμα που φόρεσε στις Κάννες (δείτε φωτογραφίες της με το φόρεμα από το κόκκινο χαλί).

«Είπα το ρούχο αυτό σε ένα υπερκορίτσι που είναι η Δούκισσα Νομικού για μένα είχε ένα θαμπό μαλλί. Ένα κορίτσι τέτοιο θα ήθελα να έχει ένα πατρόν. Ένα ρούχο δηλαδή που να είναι φτιαγμένο για ένα τέτοιο σώμα. Αυτό το ρούχο το στιλ πικ νικ σικ δεν ήταν για το κόκκινο χαλί, ειδικά όταν έχεις ένα τέτοιο υλικό και ειδικά όταν είσαι η Σήλια Κριθαριώτη. Εκείνη μου έστειλε ένα κατεβατό μηνυμάτων, ότι με βοήθησαν οι γονείς της και με βγάλανε από τη φυλακή, πράγματα τα οποία δεν στέκουν. Εγώ το ξαναλέω, το ρούχο αυτό δεν ήταν για red carpet», ανέφερε αρχικά.

«Σχολίασα το ρούχο που έδωσε η Σίλια Κριθαριώτη στη Δούκισσα Νομικού, δεν άρμοζε στο κόκκινο χαλί των Καννών. Η Σίλια μου έστειλε μήνυμα και μου έλεγε ότι με βοήθησαν οι γονείς της να βγω από τη φυλακή, κάτι το οποίο δεν στέκει. Απάντησα στη Σήλια ότι θα της κάνω μήνυση γι’ αυτά που έγραψε, ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι μου έστελνε χρήματα στη φυλακή... Απάντησα ότι θα της κάνω μήνυση γιατί είπε ότι με έβγαλαν από την φυλακή και ότι ο πατέρας της κι εκείνη στέλναν λεφτά στη φυλακή. Όταν στη φυλακή εγώ όλα κι όλα τα χρήματα που είχα ήταν από μία παλιά μαγείρισσα που είχα και ήταν 200 ευρώ... Έχουν απλήρωτα τιμολόγια μαζί μου από τον καιρό της εταιρείας», συμπλήρωσε.