Λίγες μέρες μετά τον "σάλο" με την αεροπορική εταιρεία - Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και καιρό είχαν ακουστεί οι συζητήσεις που υπήρχαν ανάμεσα στην Ζέτα Μακρυπούλια και το κανάλι του ΑΝΤ1, οι οποίες αφορούσαν κάποιο νέο βήμα της παρουσιάστριας και ηθοποιού την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, υπήρξε μία καθυστέρηση και μέρες αργότερα η απόφαση του σταθμού ήρθε στο φως από την Αφροδίτη Γραμμέλη (δείτε εδώ τη στιγμή που λιποθύμησε στον αέρα) και το ρεπορτάζ της στο Πρωινό μας, την Τρίτη 13/6.

Ο ΑΝΤ1, λοιπόν, και η ίδια, αποφάσισαν να παραμείνουν σταθεροί και να μην προχωρήσουν σε κάποιο άλλο πρότζεκτ μαζί, με αποτέλεσμα τα σχέδια για να δούμε την Ζέτα Μακρυπούλια σε κάποια σειρά να μένουν πίσω, με μοναδική εκπομπή της να είναι το Ρουκ Ζουκ, το οποίο τα πηγαίνει περίφημα όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης (δείτε εδώ τι δήλωνε η παρουσιάστρια για το μέλλον του παιχνιδιού).

Η απόφαση του ΑΝΤ1 για την Ζέτα Μακρυπούλια

«Η Ζέτα αποφάσισε ότι στην τελική φάση θα μπει σε συζήτηση μόνο με τον ΑΝΤ1. Περιμέναμε αρκετά. "Θα είναι και σε κάτι άλλο", έλεγαν, γιατί το Ρουκ Ζουκ, όπως είχε πει και σε συνέντευξη στον Αρναούτογλου το φοβάται, μπορεί να κουραστεί και δεν της φτάνει, θέλει να κάνει και κάτι άλλο. Είχε, λοιπόν, προταθεί στη Ζέτα από το σταθμό να ενταχθεί στο cast κάποιας σειράς, γιατί ο ΑΝΤ1 θα κάνει μία "επίθεση" με σίριαλ του χρόνου, και μάλιστα επειδή είχαν κλείσει τα cast της Μάγισσας και για τις Ψυχοκόρες, η Ζέτα κατευθυνόταν στη σειρά που θα είναι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Δεν θα είναι όμως σε κάποια σειρά του ΑΝΤ1, οριστικά. Θα παραμείνει μόνο στο Ρουκ Ζουκ, θα κάνει και θέατρο», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.