Δημήτρης Κοργιαλάς: «Με την Ευρυδίκη δεν έχω διατηρήσει επαφές! Με την πρώην σύντροφο μου, Φωτεινή...»»

Όσα αποκάλυψε για τις πρώην του και ο λόγος που εγκατέλειψε την Αθήνα

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Με την Ευρυδίκη δεν έχω διατηρήσει επαφές! Με την πρώην σύντροφο μου, Φωτεινή...»»

Μια συνέντευξη γεμάτη αποκαλύψεις παραχώρησε ο γνωστός κι αγαπημένος τραγουδιστής στο «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα. Ο Δημήτρης Κοργιαλάς έχει τραβήξει ένα δρόμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια, αφού εγκατέλειψε την Αθήνα και πλέον ζει στη Ναύπακτο.

Ο τραγουδιστής έκανε αποκαλύψεις για τη νέα του ζωή του στη Ναύπακτο και τον γιο του, ενώ απάντησε και σε πιο προσωπικές ερωτήσεις για τις πρώην συντρόφους του.

Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Κοργιαλάς

Η νέα του ζωή στη Ναύπακτο

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για έμενα να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στη Ναύπακτο. Ήθελα πάντα να το κάνω και βοήθησε και ο κορωνοϊός σε αυτό. Το μεγαλύτερο κέρδος που έχω αποκομίσει είναι που ξυπνάω το πρωί και βλέπω τον Κορινθιακό κόλπο και το κάστρο της Ναυπάκτου και λέω στον εαυτό μου “τι ζω;”» ομολόγησε.

Η κατάθλιψη

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε και για το πρόβλημα υγείας με το οποίο είχε έρθει αντιμέτωπος. «Η κατάθλιψη είναι ένα με εμένα, την έχω περάσει, πήγα να αυτοκτονήσω κανονικά. Με είχαν πιάσει κρίσεις πανικού λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου που είχε περάσει πατέρας μου. Κλείδωσε το ηλιακό μου πλέγμα κι έπαθα κατάθλιψη».

Η αναφορά στον γιο του

Στη συνέντευξη αυτή ήταν και από τις λίγες φορές που αναφέρθηκε στον γιο του, που όπως λέει, τον κάνει ό,τι θέλει. «Τον έχω μάθει όμως και αν δει ένα ωραίο παιχνίδι σε κάποιο μαγαζί θα γυρίσει και θα με ρωτήσει εάν έχουμε λεφτά να το αγοράσουμε. Μπορεί να έχω χρήματα, αλλά του λέω ότι θα το αγοράσουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχω δουλέψει και εκείνος δεν λέει τίποτα. Την επομένη εβδομάδα όμως πηγαίνω και το αγοράζω χωρίς να μου το ζητήσει ξανά εκείνος», είπε χαρακτηριστικά. (Δείτε εδώ τον Δημήτρη Κοργιαλά να ξεσπά σε κλάματα για τον γιο του)

Οι σχέσεις με τις πρώην του

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς αναφέρθηκε και στις πρώην του, απαντώντας σε σχετική ερώτηση πως έχει κρατήσει πολύ καλές επαφές με την πρώτη του σύζυγο, την Δήμητρα. «Με την Ευρυδίκη δεν έχω διατηρήσει επαφές. Με την πρώην σύντροφο μου, Φωτεινή, έχουν φτιάξει πολύ οι σχέσεις μας. Με την Ευρυδίκη θα ήθελα να συνυπάρξω ξανά καλλιτεχνικά σε μια συναυλία» συμπλήρωσε.

Η συνεργασία του με την Άννα Βίσση

Κλείνοντας, αποκάλυψε και ένα ευτράπελο που συνέβη κατά τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση. «Συνεργαζόμουν με την Άννα Βίσση και ανέβηκε μία λουλουδού στη σκηνή που ήθελε να μου ρίξει λουλούδια στο κεφάλι και της είπα “φύγε, αργότερα”. Είχα τρεις φανατικές θαυμάστριες. Η μία είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ. Αυτό είναι το πιο ελαφρύ, είχα κι άλλα χειρότερα».