«Εννοείται πως μιλήσαμε, δεν έχουμε...» - Η απάντηση του Σχίζα για την συνάντηση με την Παναγιώταρου στα βαφτίσια

Η μεγάλη αμηχανία του όταν τον ρώτησαν για επανασύνδεση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Εννοείται πως μιλήσαμε, δεν έχουμε...» - Η απάντηση του Σχίζα για την συνάντηση με την Παναγιώταρου στα βαφτίσια

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar παραχώρησε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε για το Survivor All Star αλλά και για την πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Σούσουρο προκάλεσε πριν από λίγες μέρες το βίντεο ντοκουμέντο που τους δείχνει ξαλεσμένους σε βάφτιση. Ο επιχειρηματίας λοιπόν, απάντησε και για το συμβάν αυτό.

Η συνέντευξη του Στάθη Σχίζα

«Το All Star είναι μια τιμή το να σε προσκαλούν να συμμετάσχεις ανάμεσα στους καλύτερους. Νομίζω ότι ήμουν από τους πρώτους που είπα ήταν ανθρωποφαγικό και μετά ακολούθησαν και οι υπόλοιποι που το είπαν. Επειδή εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, για αυτό τον λόγο κιόλας αποχώρησα», ανέφερε αρχικά για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ

Σχετικά με το αν έχει τηλεοπτικές προτάσεις, απάντησε: «Έχω τηλεοπτικές προτάσεις αλλά δεν θα μου ταίριαζε να κάτσω σε ένα πάνελ. Μιλάω για μια εκπομπή, δεν θα είναι καθημερινή θα έχει να κάνει με παιδιά. Δεν θα έκαναν εκπομπή με τον Τριαντάφυλλο αλλά θα τον υποστήριζα».

Απάντησε επίσης στο βίντεο που τους δείχνει με την πρώην σύντροφό του στην ίδια βάφτιση: «Προφανώς και το ήξερα. Ο άνθρωπος που βάπτιζε το παιδάκι είναι κολλητός μου, μας είχε προσκαλέσει από όταν ήμασταν ζευγάρι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, δεν είμαστε τσακωμένοι, δεν υπήρχε λόγος να μην πάμε. Έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις , άνθρωποι είμαστε και όταν χωρίζει ένα ζευγάρι δεν σημαίνει πως φεύγει η αγάπη. Εννοείται πως μιλήσαμε, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Ίσα ίσα που ανάμεσα μας υπάρχει πολλή εκτίμηση και πολλή αγάπη», είπε.

Και συνέχισε: «Εντάξει, υπάρχει κάποια στιγμή αμηχανία από εκεί που έχεις συνηθίσει να πηγαίνεις μαζί, μετά να πηγαίνεις χώρια και να συναντιέσαι εκεί αλλά ξεπερνιέται αυτό. Δεν είναι ευχάριστο να παίρνει τόσο μεγάλη δημοσιότητα η σχέση μας, αλλά εμείς το δείχναμε. Οπότε και ο χωρισμός θα προβληθεί. Σημαντικό μέρος της νίκης μου η Αλεξάνδρα και προφανώς της το αναγνωρίζω».

Στο τέλος τον ρώτησαν αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η αμηχανία του φάνηκε: «Ε τώρα πάμε να σας κεράσω κανα...».