«Που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;» - Σε δύσκολη θέση η Σταυροπούλου με την καταγγελία του Γεωργούλη

«Είναι ένας άνθρωπος, που...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Σταυροπούλου παραχώρησε μία εξομολογητική και εφ' όλης της ύλης συνέντευξη την Τετάρτη 14/6 στην εκπομπή Πάμε Δανάη με την ηθοποιό να απαντάει ανoιχτά για την υπόθεση του συνάδελφου της, Αλέξη Γεωργούλη.

Οι δύο τους είναι γνωστό, πως έχουν εξαιρετικές σχέσεις με τη συνεργασία τους στο Είσαι το ταίρι μου να έχει σημαδέψει το κοινό αλλά και τους ίδιους τόσα χρόνια μετά το τέλος της σειράς.

Δείτε επίσης: Δεν μίλησε σε κανέναν και παρακολούθησε την ψηφοφορία αθόρυβα - Βίντεο με την συμπεριφορά του Αλέξη Γεωργούλη στο Ευρωκοινοβούλιο

Η Σταυροπούλου με αντικειμενικά κριτήρια απάντησε για το Γεωργούλη και την υπόθεση, που εξετάζεται από τις Βέλγικες Αρχές κάνοντας σε κάθε περίπτωση σαφές, πως είναι με τη μεριά των θυμάτων.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Σταυροπούλου για τον Αλέξη Γεωργούλη

«Αρχικά εννοείται θεωρώ περιττό να πω ότι είμαστε με τα θύματα, όμως επειδή ο Αλέξης Γεωργούλης είναι άνθρωπος, που αγαπώ πολύ και ποτέ στις εκφάνσεις της ζωής μας δεν μου άφησε καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή άλλου τύπου βίας. Πήρα ένα ταξί και μου είπε: ''Μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του;''. Μα φυσικά και δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο αλλά δεν μου είναι καθόλου εύκολο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο λόγος που ταξίδεψε πρόσφατα από τις Βρυξέλλες στην Ελλάδα ο Γεωργούλης

Όσο αναμένονται οι εξελίξεις της άρσης, έγινε γνωστό μέσα από το Πρωινό και έναν πολύ καλό φίλο του Γεωργούλη, πως ο ίδιος ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα με σκοπό να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Τόνιας Σωτηροπούλου για την υπόθεση του Γεωργούλη).

Τελευταία φορά που επικοινωνήσατε με τον κύριο Γεωργούλη πότε ήταν;

Ήταν πριν τρεις μέρες, στις εκλογές, τώρα. Απ’ ότι μου είπε θα ψήφιζε.

Με αεροπλάνο ήρθε;

Με αεροπλάνο, ναι.

Σας είχε ενημερώσει ότι θα κατέβαινε Ελλάδα;

Όχι, δεν με ενημερώνει. Γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Με πήρε τηλέφωνο, «Έρχομαι από το σπίτι»...καθίσαμε επί ένα δίωρο διάβαζε τη μικρή μου κόρη, που πάει Πέμπτη Δημοτικού και δεν τα πάει πολύ καλά στα μαθηματικά. Πάει Πέμπτη Δημοτικού, δεν καταλάβαινε κάτι και της εξηγούσε επί δύο ώρες, της εξηγούσε τους όρους.

Μετά κάναμε την γυμναστική μας, όλα καλά. Εννοείται, ότι δε συμβαίνει κάτι σε εμάς και όλοι οι φίλοι... είναι... δεν κάνουν κάτι διαφορετικό. Ό,τι κάναμε και πριν κάνουμε και τώρα. Βγήκαμε έξω και περπατήσαμε στο πεζοδρόμιο επί δύο χιλιόμετρα, είναι μεγάλος ο δρόμος, περνάει πολύς κόσμος, δεν κρυβόταν ο Αλέξης από κάτι.