Καλύφθηκε με βουνό από γαρύφαλλα ο Γιώργος Σαμπάνης - Μεγάλη αποθέωση από το κοινό της Θεσσαλονίκης

Εκατοντάδες πανέρια στα πόδια του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού με δύο τρόπους, πρώτα και κύρια μέσα από τη μελωδική φωνή του αλλά και μέσα από τα κομμάτια, που ίδιο γράφει σε άλλου συναδέλφους του.

Αυτή την περίοδο ο καλλιτέχνης κάνει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη στο Catalaya Music Area μαζί με τη Χριστίνα Σάλτη και την Τάνια Μπρεάζου κάνοντας τη μεγάλη πρεμιέρα του την Παρασκευή 9 Ιουνίου.

Πλάνα από την πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη στη Θεσσαλονίκη

Ο κόσμος της Θεσσαλονίκης ήταν εκεί να απολαύσει τον αγαπημένο του τραγουδιστή με την αγάπη, που έχουν στο πρόσωπο του Σαμπάνη να αποτυπώνεται από το βουνό, που έφτιαξαν τα πανέρια με τα γαρύφαλλα, που του πετούσαν (δείτε εδώ τι δηλώνει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του).

Η βραδινή έξοδος Ιωάννας Σάρρη - Γιώργου Σαμπάνη

Στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Νικηφόρος με τον Νίνο έδωσαν το παρών το βράδυ της Πέμπτης 11/5 ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή, με τις τηλεοπτικές κάμερες και τους απαθανατίζουν σε τρυφερά τετ α τετ και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το αγαπημένο ζευγάρι εδώ και μήνες δεν κρύβει τον έρωτά του και πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εξόδους (δείτε εδώ το χιουμοριστικό βίντεο που δημοσίευσαν πριν μερικές μέρες στο Tik Tok), για αυτό και όταν χθες είδαν τα φλας των φωτογράφων, αμέσως χαμογέλασαν και πόζαραν στον φακό χωρίς κανέναν δισταγμό.

Ο Γιώργος Σαμπάνης μπορεί να επιθυμεί να κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, προβάλλοντας μόνο τα επαγγελματικά του βήματα, ωστόσο φαίνεται πως είναι τρελά ερωτευμένος και ευτυχισμένος με την καλλονή σύντροφό του.

Το εν λόγω απόσπασμα με το ζευγάρι προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 12/5 μέσα από την εκπομπή Happy Day.