«Διαμαρτύρεται πως είπαμε ψέματα εμείς...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Διαμαρτύρεται πως είπαμε ψέματα εμείς...» - Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Το πρωί της Τετάρτης 14/6 ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε μέσα από το Πρωινό του ΑΝΤ1 να καταπιαστεί με την πολιτική και τους αρχηγούς των κομμάτων, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά τον λόγο που ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει βρεθεί μέχρι τώρα στο πλατό ως καλεσμένος, ενώ έχει επισκεφθεί άλλες εκπομπές (δείτε εδώ την αλήθεια για την παραίτησή του).

«Τον Τσίπρα αν θα τον φέρω; Παιδιά να πάω να τον φέρω σηκωτό από την Κουμουνδούρου; Δεν έρχεται ο άνθρωπος, τι να κάνουμε; Του έκανα πρόσκληση, δεν έρχεται. Όσοι θέλουν, η πολυθρόνα εδώ είναι», είπε χαρακτηριστικά.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα για τη ζωή Κωνσταντοπούλου

Ωστόσο, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την οποία έκανε μερικά σχόλια τις προάλλες (δείτε εδώ αναλυτικά), τα οποία την ενόχλησαν και το έδειξε, καθώς "τα έβαλε" με το Πρωινό, και γι' αυτό ο παρουσιαστής θέλησε να δώσει την απάντησή του.

«Και η πολυθρόνα είναι εδώ και για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Γιατί λέει τώρα ότι της κάνουμε κριτική. Δηλαδή συγγνώμη, η κυριά Κωνσταντοπούλου που έχει δικαίωμα να τους αλλάζει όλους, δεν έχουμε εμείς δικαίωμα να της κάνουμε κριτική; Από πότε γίνεται αυτό; Και επειδή έμαθα ότι διαμαρτύρεται πως είπαμε ψέματα εμείς χθες ότι ο κύριος Καραναστάσης ήταν στις λίστες, εμείς ψάξαμε τις λίστες και δεν τον βρήκαμε. Ήταν στις προηγούμενες εκλογές. Εντάξει και εγώ ήμουν υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ πριν 30 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ο σύντροφος της ίδιας εδώ και πολλά χρόνια.

Έτοιμη να γίνει μητέρα η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, παραχώρησε την Κυριακή 11/6 η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η πολιτικός και μοναδική γυναίκα αρχηγός πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα μίλησε αναλυτικά για την καριέρα της, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στον σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση, ο οποίος υποδυόταν τον γιατρό στο Κωνσταντίνου και Ελένης (δείτε εδώ πώς είναι σήμερα), ενώ απάντησε και για την δημιουργία οικογένειας μαζί του, με την απόκτηση ενός παιδιού.

«Οπωσδήποτε παίζει σημαντικό ρόλο ο Διαμαντής στη ζωή μου. Η πορεία του μέσα στην Πλεύση Ελευθερίας αλλά και όσα έχουμε κάνει μαζί και στη ζωή μας είναι καθοριστικά. Το ότι σχηματίζω βέβαια την καρδούλα με τα χέρια μου δε σημαίνει ότι έχω χάσει τη μαχητικότητά μου», είπε αρχικά η ίδια.

Διαβάστε επίσης: Διαμαντής Καραναστάσης: «Είναι ένα πλάσμα...» - Η ερωτική εξομολόγηση του σκηνοθέτη για την Ζωή Κωνσταντοπούλου

Και επισήμανε έπειτα για την μητρότητα: «Το να κάνω παιδί δεν είναι κάτι που το επιδίωξα έντονα σε κάποια στιγμή της ζωής μου, αλλά δεν είναι και κάτι που ποτέ το απέκλεισα. Θα ήθελα να κάνω παιδιά και μπορεί να κάνω. Θα δούμε».

«Είναι βέβαιο πως έχω κάνει λάθη, άλλωστε από αυτά μαθαίνουμε. Εμπιστεύτηκα ανθρώπους που δεν ήταν αυτό που έδειξαν. Ήταν λάθος που πίστεψα ότι κάποιοι άνθρωποι θα πήγαιναν τα πράγματα μέχρι τέλους έτσι όπως τα υπερασπιζόμασταν», εξομολογήθηκε στη συνέχεια για την καριέρα της ως πολιτικός και κατέληξε για το γεγονός πως είναι η μόνη γυναίκα στην Ελλάδα ως αρχηγός κόμματος:

«Είναι φοβερό αυτό το γεγονός σε σχέση με τη θέση των γυναικών και γι’ αυτόν τον λόγο διεκδίκησα έντονα τη συμμετοχή μου στο debate στις προηγούμενες εκλογές. Έγινε ένα debate με 6 άντρες και τώρα θα ξαναγίνει με 5 άντρες, χωρίς να ακουστεί η γυναικεία φωνή. Στο debate δεν ακούστηκε λέξη για το #metoo και τη γυναικεία κακοποίηση».