Φανερά ανανεωμένη ένα μήνα μετά τον χωρισμό της με τον Σχίζα - "Αναστέναξε" η παραλία της Μυκόνου με την εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Όλα τα βλέμματα πάνω της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και αυτό σημαίνει πως πολλοί έχουν ήδη ξεκινήσει τις διακοπές τους. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μάλιστα, είναι μία από τους διάσημους που αποφάσισαν να φύγουν από νωρίς για διακοπές και επέλεξε το νησί των ανέμων, που δεν είναι άλλο πέρα από την Μύκονο.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την εντόπισε σε γνωστή παραλία του νησιού, με την ίδια να κυκλοφορεί φανερά ανανεωμένη, ένα μήνα μετά τον χωρισμό της με τον Στάθη Σχίζα (τον οποίο συνάντησε σε βάφτιση και εκείνος έκανε κίνηση προς το μέρος της), ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω. Επέλεξε φούξια μαγιό με μπλε λεπτομέρειες στα λουράκια, κιμονό στην ίδια απόχρωση, ενώ μέχρι και τα γυαλιά ηλίου της ταίριαζαν με το όλο σύνολο.

Η εκρηκτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου με μαγιό στη Μύκονο

Φυσικά, δεν έλειψαν τα αξεσουάρ, όπως είναι τα βραχιόλια στα χέρια, ωστόσο ολόκληρη η παραλία την κοίταζε για το καλλίγραμμο σώμα της και τα επίσης γυμνασμένα πόδια της .

Διαβάστε επίσης: Υπερβαίνει τις 2.000 ευρώ το μήνα - Το ποσό που μπορεί να αγγίξει το ενοίκιο του νέου ρετιρέ της Παναγιώταρου

Παναγιώταρου Μύκονος

Παναγιώταρου Μύκονος μαγιό

Συνάντησε την νυν του πρώην της και "εξαφανίστηκε"

Απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε σε παραλία της Μυκόνου, όταν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έπεσε πάνω στην νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αριστομένη Γιαννόπουλου, γεγονός που την έκανε να εξαφανιστεί άμεσα από το μαγαζί που βρέθηκε.

Όλο το περιστατικό περιέγραψε στην εκπομπή Mega Καλημέρα ο Πέτρος Νάζος, δίνοντας μάλιστα πληροφορίες, ενώ όσοι ήταν στο πλατό σχολίασαν το σκηνικό.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, με το που εντόπισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τον πρώην σύζυγό της και την σύντροφό του, έφυγε χωρίς καν να στρώσει την πετσέτα της, ενώ φαινόταν πολύ προβληματισμένη. Όλοι περίμεναν να κάνει μια βουτιά να την απαθανατίσουν, ωστόσο, δεν τους έκανε την χάρη.

Δείτε καρέ καρέ βίντεο με τον Αριστομένη και την μελαχρινή καλλονή σύντροφό του στα σοκάκια του νησιού των ανέμων.