«Μεγάλωσες και δεν βλέπεις τόσο μακριά - Κράτα με! Τον κοντό θα τον κάνω πιο κοντό» - Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Μαγγίρα & Μακαλιά στον αέρα

«Είμαι στα όριά μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μεγάλωσες και δεν βλέπεις τόσο μακριά - Κράτα με! Τον κοντό θα τον κάνω πιο κοντό» - Βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Μαγγίρα & Μακαλιά στον αέρα

Το πρωί της Τετάρτης 14/6, στην εκπομπή του OPEN, Ποιος είναι πρωινιάτικα, προβλήθηκαν όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της Τρίτης 13/6 στο Survivor All Star ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίοι για άλλη μια φορά τσακώθηκαν.

Όταν τελείωσε, όμως, το βίντεο, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε παρατήρηση στην αρχισυντάκτριά της να μη την δείχνει από το "άσχημο" προφίλ της και η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά την έκανε να του απαντήσει με τον πιο επικό τρόπο, με τους δυο τους να ανταλλάσσουν "βαριές" κουβέντες στον αέρα (δείτε εδώ εάν θα συνεχίσει μαζί της του χρόνου).

Χαμός στον αέρα του OPEN ανάμεσα σε Μακαλιά & Μαγγίρα

«Δεν θα με δείχνεις από αυτό το προφίλ, ρε Βάνια, δεν είναι το καλό. Τι να κάνω; Αφού το μόνιτορ το έχετε βάλει από εκεί αντί να το βάλετε από την άλλη που είναι το καλό μου το προφίλ», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα, με τον συνεργάτη της να της απαντά: «Σου το βάλαμε από εκεί, αλλά είναι μακριά για σένα, γιατί μεγάλωσες και δεν βλέπεις τόσο μακριά. Μην τρελαίνεσαι, πας και κοιτάς το κοντινό».

Και τότε η ίδια φώναξε: «Ντένη, δέσε με, κράτα με. Τον κοντό θα τον κάνω πιο κοντό».

«Είναι προσβλητικό αυτό που κάνεις και δεν έχεις αίσθηση του χιούμορ, όπως ο Βασάλος», της απάντησε τότε ο Δημήτρης Μακαλιάς, με εκείνη να συνεχίζει: «Είμαι στα όριά μου κι εγώ, σαν τη Μαριαλένα».

Διαβάστε επίσης: «Εσύ εσώρουχο φοράς;» - Φανερά αμήχανη η Μπέττυ Μαγγίρα με την ερώτηση του Μακαλιά στον αέρα του OPEN