«Όου, πόνεσε αυτό» - Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα

«Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται σε κάποιον κάτι προκαταβολικά περισσότερο από αυτό που σκοπεύει να δώσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όου, πόνεσε αυτό» - Τα σχόλια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα

Στην εκπομπή Happy Day του ALPHA, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την παρέα της, σχολίασαν την σπόντα της Ελένης Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα στο πλατό του MEGA, η οποία έφερε πολλά ερωτηματικά για τις μεταξύ τους σχέσεις.

Δημοσιεύματα θέλουν τον δημοσιογράφο να αποχωρεί από την εκπομπή της, γεγονός ωστόσο που ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ή ακόμη και διαψεύσει μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Περισσότερα ωστόσο ερωτηματικά προκάλεσε και η ανάρτηση που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περί απολύσεων και παραιτήσεων.

Τα σχόλια στο Happy Day για την σχέση Μενεγάκη - Πούμπουρα

«Είναι αυτό που η Ελένη Μενεγάκη δεν απαντάει αλλά όταν απαντήσει με έναν τέτοιο τρόπο λες "όου, πόνεσε αυτό". Τρία χρόνια λέει ζητάει την κάμερα, δώστε τη. Ο Σάββας προσπαθεί να είναι άνετος, να δείξει ότι δεν τον έχει ενοχλήσει κάτι. Από τη στιγμή που θεωρείς ότι δεν έχεις τον χώρο που θα ήθελες, δεν καταλαβαίνω γιατί πηγαίνεις εκεί», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτισιλή.

«Αφού όλοι ενοχλούνται, γιατί πηγαίνουν να δουλέψουν στην εκπομπή της; Την Ελένη τη γνώρισα κοριτσάκι όταν πρωτοβγήκε, πρέπει να πιάνεις και τον κώδικά της. Δεν ήταν κακία, ήταν χαριτωμενιά για την Ελένη αυτό που έκανε», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Το ότι επιλέγει μία μέρα που έχουν παίξει όλες οι εκπομπές τις δηλώσεις του και τον έχουν συζητήσει για τις μπηχτές του και αν θα συνεχίζει, το να λέει "δώστε την κάμερα και το πλάνο στον Σάββα, τρία χρόνια το ζητάει" είναι κάτι αιχμηρό μεταξύ σοβαρού και αστείου», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Η Ελένη ποτέ δεν υπόσχεται σε κάποιον κάτι προκαταβολικά περισσότερο από αυτό που σκοπεύει να δώσει. Όποιος πάει ξέρει ότι μπορεί μία περίοδο να έχει μεγαλύτερη προβολή και κατοχή μπάλας και μία άλλη να έχει πιο περιορισμένο ρόλο. Όποιος τώρα από μόνος του θεωρεί ότι θα κάνει το τόσο ενδιαφέρον σχόλιο, την τόσο δυναμική παρουσία για να σταθεί δίπλα της, προφανώς ο ίδιος κάνει το λάθος», κατέληξε.