Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Καταγγέλλει απίστευτο περιστατικό με αεροπορική εταιρεία λίγο πριν πετάξει

«Ή συμμορφώνεστε ή σας αφήνουμε έξω»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Καταγγέλλει απίστευτο περιστατικό με αεροπορική εταιρεία λίγο πριν πετάξει

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την Τετάρτη 14/6 είχε μία live σύνδεση με το Super Κατερίνα μέσα από αεροδρόμιο την ώρα, που ο ίδιος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο και να πετάξει.

Ο καλλιτέχνης μετά το περιστατικό με την Ζέτα Μακρυπούλια με γνωστή αεροπορική εταιρεία (δείτε εδώ αναλυτικά) με τον ίδιο να καταγγέλλει ένα άσχημο περιστατικό, που βίωσε λίγο πριν πετάξει.

Οι δηλώσεις του Μυρίκιου Μαυρικίου για την εμπειρία του με αεροπορική εταιρεία

«Είχαμε μια απίστευτη εμπειρία που δεν μπορώ να σας την περιγράψω με λόγια. Αυτό που έγινε ξεπερνάει. Πήγαμε στο αεροδρόμιο με την Ιλάειρα και την πεθερά μου, δεν έβρισκαν την κράτηση, εν τέλει την βρήκαν την κράτηση μας, άλλαξαν τις θέσεις που είχα αγοράσει, είχα αγοράσει θέση για το αρμόνιό μου, γιατί πήγαινα σε συναυλία, δεν την έβρισκαν και αυτή, μας έκαναν άνω κάτω.

Το πρόβλημά μου εμένα είναι η αγένεια, που αντιμετώπισα από την συγκεκριμένη εταιρεία που μου είπαν “Ή συμμορφώνεστε ή σας αφήνουμε έξω από το αεροπλάνο”.

Μου άλλαξαν με τη βία τις θέσεις, αλλιώς θα με άφηναν από έξω, είχα το check in. Ήταν αγενέστατοι και οι καινούργιες θέσεις, που μας έδωσαν ήταν κατειλημμένες από άλλους επιβάτες και μας έβαλαν και λογομαχήσαμε εντός του αεροπλάνου με άλλους επιβάτες! Δε μπορούν να συμβαίνουν αυτά», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η συγκινητική αποκάλυψη της Ιλάειρας Ζήση για τη σχέση της με το Μαυρικίου

«Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν στην αρχή γιατί ήταν ξαφνικό. Ενθουσίααστηκαν και πήγε πολύ καλά.

Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας όπως και σε κανένα ζευγάρι.

Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο “έφυγε”. Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την απώλεια του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί. Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη.

Οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Δεν θέλαμε να τους χαλάσουμε χατήρι. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας. Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν. Τα ξεπεράσαμε.

Στην αρχή δεν ήθελα καθόλου να βγω στην τηλεόραση, το έκανα για τον Μαυρίκιο, δεν ήθελα να του χαλάσω το χατήρι. Έχουμε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις. Δεν με ενδιαφέρουν τα κουτσομπολίστικα. Δεν χαρήκαμε τον αρραβώνα μας, είχαμε 30 κάμερες μέσα στην μούρη μας, γινόταν ο κακός χαμός. Ήταν σκληρό για εμένα, όταν άκουσα ότι ο άνθρωπός μου βίωσε σεξουαλική παρενόχληση», είπε χαρακτηριστικά η Ιλάειρα Ζήση.