«Σε χαζούς ανθρώπους που...» - Η "επίθεση" του Θέμη Κανέλλου στον Γιώργο Λιάγκα για το Pride

Η απάντηση του στις δηλώσεις του παρουσιαστή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Σε χαζούς ανθρώπους που...» - Η

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το Pride που όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 10/6. Ο παρουσιαστής ανέφερε πως δεν του αρέσει η αισθητική αυτών των ανθρώπων που πήγαν στην πορεία διαμαρτυρίας, καθώς κάνουν ακραία πράγματα, γεγονός που δεν βοηθάει στο να τους αποδεχτεί ο κόσμος.

«Ο ομοφυλόφιλος δεν είναι κατ’ ανάγκην αυτός που φοράει τακούνια, που ντύνεται γυναικεία και που βάφεται έντονα. Εγώ αποδέχομαι τον οποιονδήποτε. Όμως οι εικόνες που παίζουν όλα τα κανάλια από το gay bride είναι οι εικόνες των ανθρώπων καρικατούρα και όχι ομοφυλόφιλων ανθρώπων που βγαίνουν κανονικά και μιλούν για τα δικαιώματά τους. Μόνο όσοι ντύνονται έτσι είναι ομοφυλόφιλοι; Οι συντηρητικοί πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων που εγώ ξέρω ντύνονται όπως εγώ», δήλωσε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ το ξέσπασμα του στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η απάντηση - επίθεση του Θέμη Κανέλλου στον Γιώργο Λιάγκα για το Athens Pride

Ο Θέμη Κανέλλο - τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το Big Brother - πολλές φορές έχει μιλήσει για τις δυσκολίες που βίωσε μεγαλώνοντας λόγω των διαφορετικών σεξουαλικών προτιμήσεων του. Ακόμη και οι γονείς του δεν τον αποδεχόντουσαν επειδή είναι ομοφυλόφιλος, ωστόσο όταν βγήκε από το παιχνίδι συναντήθηκε με την μαμά του.

Ο youtuber λοιπόν, σε ένα Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του για το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με το Pride.

«Δεν παρακολουθώ σκουπίδια», απάντησε στην πρώτη ερώτηση που δέχτηκε σχετικά.

Δείτε επίσης: «Έχεις έρθει εδώ πέρα για να γίνεις περίγελος;» - Η ομοφοβική επίθεση που δέχτηκε ο Θέμης Κανέλλος από πασίγνωστη τραγουδίστρια

Θέμης Κανέλλος για pride και Γιώργο Λιάγκα

«Σε χαζούς ανθρώπους που δεν έχουν τη νοημοσύνη να δουν πέρα από την πρώτη ανάγνωση των πραγμάτων το σάλιο σου θα χαλάσεις», απάντησε στην επόμενη.

Θέμης Κανέλλος για pride