«Με χτύπησαν παντού, στον λαιμό, στα πλευρά» - Συγκλονίζει η τρανς, πρώην παίκτρια του Game of Chefs για τον ξυλοδαρμό της

«την αρχή ήταν 4-5 και μόλις ξεκίνησε η φασαρία εμφανίστηκαν άλλοι 10»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Με χτύπησαν παντού, στον λαιμό, στα πλευρά» - Συγκλονίζει η τρανς, πρώην παίκτρια του Game of Chefs για τον ξυλοδαρμό της

Η Βανέσα Βενέτη, η τρανς πρώην παίκτρια του Game of Chefs (δείτε ποιος είχε κερδίσει), κατήγγειλε το Πρωινό του ΑΝΤ1 πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 10 άτομα στο Γκάζι, έξω από μαγαζί για ΛΟΑΤΚΙ άτομα. Οι συγκεκριμένοι "νταήδες" τον χτύπησαν άσχημα σε όλο της το σώμα και έφυγε πριν προλάβουν να τους πιάσουν.

Η καταγγελία της Βανέσας Βενέτη

«Έχω δεχτεί χτυπήματα και στον λαιμό και λίγο μιλάω με δυσκολία. Ήρθα στην Αθήνα να κάνω μια perfomance στο θέατρο Σταθμός και άδραξα την ευκαιρία να επισκεφτώ και το μαγαζί για ΛΟΑΤΚΙ που εργάζομαι τον χειμώνα στο Γκάζι. Είναι μια παρέα, συγκεκριμένα άτομα τα οποία έχουν έρθει πάρα πολλές φορές γιατί θεωρούν ότι το να πειράξουν τρανς, γκέι ή λεσβίες, δεν θα γίνει κάτι, δεν θα αντεπιτεθούν. Νομίζουν ότι θα τονίσουν έτσι τον ανδρισμό τους. Μου είχαν επιτεθεί και πέρσι, δεν με είχαν χτυπήσει», αποκάλυψε στη συνέχεια.

Και συμπλήρωσε: «Πρώτα πειράζουν τους θαμώνες, συνήθως βγαίνω και με όμορφο τρόπο τους διώχνω αυτή τη φορά δεν τα κατάφερα και δέχθηκα επίθεση. Στην αρχή ήταν 4-5 και μόλις ξεκίνησε η φασαρία εμφανίστηκαν άλλοι 10. Ήταν καταδρομική η επίθεση. Μέχρι να βγουν να με βοηθήσουν, φύγανε. Με χτύπησαν παντού, στον λαιμό, στα πλευρά. Ευτυχώς δεν έβγαλαν κάποιο αντικείμενο γιατί τότε θα κινδύνευε η ζωή μου. Την κάλεσα την αστυνομία, έγινε η καταγραφή και εντός ημερών θα καταθέσω μήνυση. Δεν πήγα στο νοσοκομείο γιατί δεν βρήκα χρόνο. Την επόμενη ημέρα έπρεπε να έρθω για δουλειά».

«Δεν μπορώ να δω το παιδί μου επειδή είμαι τρανς»

«Την πρώην σύζυγο μου την είχα ερωτευθεί. Δεν είναι ότι έκανα τον γάμο για να κρυφτώ μέσα από αυτόν, όχι. Την αγαπούσα, παντρευτήκαμε, ήρθε το παιδί, πίστευα ότι μπορούσα να καταπολεμήσω την ταυτότητα του φύλου μου αλλά δεν τα κατάφερα».

«Η συνειδητοποίηση πάντα υπήρχε αλλά προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν συμβαίνει σε σένα αυτό το πράγμα. Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μου επιτρέπουν να δω το παιδί μου. Δεν είναι ότι απλά δεν μπορώ να την δω αλλά ζητάω απεγνωσμένα μια φωτογραφία της και δεν έχω ούτε μία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Το διαζύγιο έχει βγει αλλά η πρώην σύζυγος μου εκμεταλλεύεται το νομικό κενό. Δηλαδή δεν υπάρχει νόμος να μου απαγορεύει, απλά δεν υπάρχει και νόμος που να το λύνει. Το σοκ που υπέστη η πρώην σύζυγος μου το έχω καταλάβει, το έχω κατανοήσει απόλυτα. Ήμουν δίπλα της στην αρχή.

Περάσαμε ένα χρόνο μαζί, πριν χωρίσουμε, στην προσπάθεια να δούμε πως θα το διαχειριστούμε όλο αυτό. Χωρίσαμε υποτίθεται ως φίλες με γνώμονα το καλό του παιδιού. Όταν με είδε στην Αθήνα, έχοντας ξεκινήσει τη φυλομετάβαση, μου είπε «ξέχνα το παιδί.

Χωρίσαμε το 2015 και έχουμε 2021. Δηλαδή εντάξει με το σοκ, τα καταλαβαίνω όλα αυτά, αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποιείς το παιδί γιατί έχεις σοκαριστεί ή νιώθεις άσχημα συναισθήματα για εμένα».