«Θα φτιάξω οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε όλοι μαζί» - Σπάραξε η Άννα Φλωρινιώτη για τον πατέρα της

«Τα κοστούμια αυτά έχουν ακόμα τη μυρωδιά του, τον ιδρώτα του, το make up του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα φτιάξω οικογενειακό τάφο και θα περιμένω να είμαστε όλοι μαζί» - Σπάραξε η Άννα Φλωρινιώτη για τον πατέρα της

Η Άννα Φλωρινιώτη άνοιξε το σπίτι της στον Πειραιά και έδειξε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, το δωμάτιο και τα αγαπημένα ρούχα του Γιάννη Φλωρινιώτη. Κοιτώντας τα και μιλώντας για τον τραγουδιστή, η κόρη του ξέσπασε πολλές φορές σε κλάματα.

Για την Άννα, ο μπαμπάς της ήταν η μεγαλύτερη αδυναμία της και τον αγαπούσε πάρα πολύ. Έχει να θυμάται πολλά από εκείνον, και εξομολογήθηκε πως περιμένει την στιγμή που θα είναι όλοι μαζί και πάλι. Πριν μερικές ημέρες μάλιστα, ένιωσε το πνεύμα του να την ακουμπάει σε δημόσια έξοδο της.

Το δωμάτιο του Γιάννη Φλωρινιώτη

«Προσπάθησα πολλές φορές να μπω στο δωμάτιο του πατέρα μου και δεν τα κατάφερα, επειδή είστε εσείς είναι διαφορετικά. Μόνη μου δεν θα το έκανα», εξομολογήθηκε αρχικά.

Για να συνεχίσει: «Ο πατέρας μου αγαπούσε πολύ τα χρώματα, απλά στο λευκό τονίζονταν πιο πολύ οι πέτρες και τα σβαρόφσκι. Γενικά ήταν του χρώματος. Με αυτό το βινίλ γινόταν μούσκεμα και έσταζαν τα μπατζάκια του».

«Ο πατέρας μου είναι εδώ. Δεν θα φύγει ποτέ»

«Όνειρό μου είναι κάποια στιγμή τα κοστούμια του να μπουν στο θεατρικό μουσείο δίπλα σε αγαπημένους ηθοποιούς όπως ήταν η Βουγιουκλάκη. Όταν πέθανε η Αλίκη, ο μπαμπάς μου έκλαιγε δυο μέρες. Μου είχε πει ότι αυτά τα ρούχα του αυτά είναι η προίκα μου. Δε με νοιάζουν ούτε τα σπίτια ούτε τίποτα. Εμένα αυτά είναι η περιουσία μου. Ήταν ο βασιλιάς μου και έπρεπε να φύγει όπως τον είχα πάντα στο μυαλό μου (δείτε το κοστούμι με το οποίο τον έθαψαν)» αποκάλυψε.

«Αν ήταν εδώ ο πατέρας μου, θα του έλεγα ότι τον λατρεύω και ότι περιμένων να πάω να τον βρω. Περίμενα να τον δω στον ύπνο μου. Αργότερα θα φτιάξω έναν οικογενειακό τάφο και θα περιμένω κάποια στιγμή να είμαστε όλοι μαζί, όλη η οικογένεια. Δεν με φοβίζει πλέον ο θάνατος», είπε.

«Τα κοστούμια αυτά έχουν ακόμα τη μυρωδιά του, τον ιδρώτα του, το make up του. Είναι όλα εδώ μόνο αυτός λείπει»