Μαγγίρα για κόντρα Πούμπουρα με Μενεγάκη: «Αυτό είναι τρομερή μπηχτή και αναιρεί το γεγονός....»

«Την Ελένη την καταλαβαίνεις, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαγγίρα για κόντρα Πούμπουρα με Μενεγάκη: «Αυτό είναι τρομερή μπηχτή και αναιρεί το γεγονός....»

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τους συνεργάτες της, σχολίασαν την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Σάββατο Πούμπουρα το τελευταίο διάστημα. Έχουν πέσει ήδη και τα unfollow.

Οι τελευταίες αναρτήσεις που έκανε (δείτε εδώ) μετά την μπηχτή της παρουσιάστριας στον αέρα του MEGA, δείχνει πως οι σχέσεις μεταξύ τους δεν είναι καθόλου καλές.

Τα σχόλια της Μαγγίρα για Μενεγάκη - Πούμπουρα

«Η ατάκα που πυροδότησε όλη την κόντρα ήταν "αφήστε την κάμερα πάνω του, 3 χρόνια τη ζητάει". Η ατάκα όμως του Σάββα που από ό,τι ξέρω ότι τη λέει συνέχεια είναι "κάμερα σε εμένα παρακαλώ", το λέει σαν μότο. Μήπως λοιπόν και επειδή χόρευε, η Ελένη το είπε λίγο χιουμοριστικά;», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Την Ελένη την καταλαβαίνεις, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της. Όταν τη γνωρίσεις και την καταλάβεις, θα καταλάβεις από το ύφος και τον τόνο της φωνής της πότε έχει νεύρα. Αυτή η ατάκα ήταν μία μικρή μπηχτή. Χιουμοριστικά θα πω ότι όταν υπέγραψε αυτούς τους συνεργάτες, μάλλον δεν κοίταξε τα άστρα γιατί δεν της πήγε καλά», σχολίασε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

«Ο Σάββας περνάει το μήνυμά του με την ανάρτηση που έκανε "αυτά που λες για κάποιον άλλον, δείχνουν πολλά περισσότερα για σένα". Αυτό είναι τρομερή μπηχτή και αναιρεί το γεγονός που είπε «πολύ ντόρος για το τίποτα». Δεν είναι πολύς ντόρος για το τίποτα όταν βγαίνεις και λες αυτό στο Instagram. Όταν λες τέτοια ατάκα εσύ Ελένη για μένα, δείχνει περισσότερα για σένα παρά για μένα. Αυτό εννοεί, είναι ξεκάθαρο, έτσι το εκλαμβάνω» πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το block της Μενεγάκη και στην Καινούργιου

Πρώτο θέμα για ακόμα μια φορά στις πρωινές εκπομπές είναι το όνομα της Ελένης Μενεγάκη.Με αφορμή το ρεπορτάζ αυτό η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η Ελένη την είχε κάνει μπλοκ πριν χρόνια εξαιτίας ενός ρεπορτάζ που την ενόχλησε!

«Η Ελένη με έχει block πολλά χρόνια. Δεν την βλέπω. Με έχει μπλοκάρει, δεν μπορώ να τη βρω καν στο Instagram. Κάτι με ένα ρεπορτάζ. Τότε ήμασταν στο Έψιλον. Του Μαρίνου Βυθούλκα ήταν το ρεπορτάζ και την είχε ενοχλήσει. Μετά εγώ είχα στεναχωρηθεί. Έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο και ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ήταν αληθινό το ρεπορτάζ, η Ελένη έλεγε ότι δεν ίσχυε. Της ζήτησα προσωπικά συγγνώμη. Δεν ήθελε να μιλήσουμε τηλεφωνικά. Εγώ προσπάθησα, δεν ήθελε. Δεν έχω θέματα. Από εκεί και πέρα όταν μεταφέρονται και λόγια ότι “δεν θέλει να σε βλέπει”. Προς θεού η γυναίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά όταν ακούς διάφορα από το περιβάλλον της λες γιατί να ασχοληθώ. Να είναι καλά, μου είναι πολύ συμπαθής», είπε η Κατερίνα Kαινούργιου.

Ύστερα από την αποκάλυψη αυτή προβλήθηκε στον αέρα της εκπομπής ένα απόσπασμα από την πρώτη αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα στο unfollow. Συγκεκριμένα δημοσιογράφος της εκπομπής έσπευσε να βρει τον παρουσιαστή αλλά εκείνος με το που είδε τις κάμερες έγινε... λούης!