«Θεωρώ bullying να μου λένε ότι...» - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή

«Χρειάζεται να ζητήσω άδεια από κάποιον για να κάνω αυτό που θέλει η ψυχή μου;»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θεωρώ bullying να μου λένε ότι...» - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Παντελίδης 7 χρόνια μετά τον θάνατο του Παντελή

Τρεις μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, το πρωί της Παρασκευής 16/6, μιλώντας για τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη και για το bullying που δέχεται από πρόσωπα του χώρου, και όχι μόνο, εξαιτίας της επιτυχίας που είχε ο σπουδαίος τραγουδιστής πριν φύγει από τη ζωή.

Αναφέρθηκε και στην "κολώνα" της οικογένειας, τον άντρα που τον μεγάλωσε, Σταύρο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή και το διάστημα που έχει περάσει έκτοτε δεν τον έχει αφήσει να συνειδητοποιήσει τι συνέβη (δείτε εδώ την σπαρακτική εικόνα της συζύγου του στην κηδεία του).

Το bullying προς τον Κωνσταντίνο Παντελίδη μετά τον θάνατο του Παντελή

«Θα ήταν ιεροσυλία να είχα έπαρση, ενώ έχω αδερφό τον νούμερο 1 τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη. Ο Παντελής σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανος για έμενα», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τον χαμό του πάτερα μου. Μετά και την απώλειά του, έχω δυο ανθρώπους να με "βλέπουν" και να αισθάνονται περήφανοι».

Σε άλλο σημείο, μάλιστα, ανέφερε: «Θεωρώ bullying να μου λένε ότι δεν έχω δικαίωμα να συνεχίσω το επάγγελμα του αδελφού μου. Χρειάζεται να ζητήσω άδεια από κάποιον για να κάνω αυτό που θέλει η ψυχή μου; Με ενοχλεί να λένε ότι μιμούμαι τον αδελφό μου, είναι λογικό να μοιάζουν οι φωνές μας. Ακόμα και ο Παντελής Παντελίδης που ήταν νούμερο 1, δεχόταν αρνητικά σχόλια».

Διαβάστε επίσης: «Το προηγούμενο βράδυ ήμασταν μαζί. Ήταν...» - Αποκάλυψη από συνεργάτη του Παντελίδη για την ημέρα του τροχαίου

Η ανατριχιαστική στιγμή που τραγούδησε το κομμάτι του

Έχουν περάσει 7 χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή και από τότε ο μικρός αδερφός του, Κωνσταντίνος Παντελίδης (δείτε εδώ τα συγκινητικά του λόγια για τον θάνατό του) έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής.

Ο ίδιος, λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ελένη" το απόγευμα της Παρασκευής 21/10/22 και από τη μία πλευρά ξεσήκωσε το πλατό με τα τραγούδια που επέλεξε, αλλά από την άλλη, κατάφερε να τους κάνει όλους να ανατριχιάσουν με το κομμάτι του αείμνηστού καλλιτέχνη που επέλεξε να ερμηνεύσει. Ο λόγος για "Τα σχοινιά σου".

«Ο πρώτος που μας ώθησε στη μουσική ήταν ο πατέρας μου, έπαιζε αρμόνιο και πλήκτρα. Η μαμά μου… δεν!», είπε μάλιστα ο ίδιος.