«Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα» - Χείμαρρος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά του Νίκου Βέρτη

Μετά τις δηλώσεις του για την "ιδανική" γυναίκα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα» - Χείμαρρος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά του Νίκου Βέρτη

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και πέρα από την σχέση τους μίλησαν για τις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει μία γυναίκα για να γίνει σύζυγό του (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ο καλλιτέχνης συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν επιθυμεί να περιτριγυρίζεται από ανθρώπους που έχουν τέτοιου είδους απόψεις στη ζωή του, καθώς θεωρεί πως είναι λάθος ένας τραγουδιστής, ο οποίος έχει τόσο μεγάλο κοινό να τον θαυμάζει και να τον ακολουθεί πιστά, να προβάλλει πρότυπα που θα έπρεπε να ανήκουν στο παρελθόν.

Τα αιχμηρά σχόλια του Μαυρίκιου Μαυρικίου για τον Νίκο Βέρτη

«Κάποτε, όταν γνωριστήκαμε και λέγαμε τέτοια γλυκόλογα μεταξύ μας, έλεγαν ότι την πληρώνω για να τα λέει αυτά. Λέτε να την πληρώνω ακόμα; Δεν έχω τόσα λεφτά, μη νομίζετε. Ήταν μία μεγάλη ανατροπή για μένα ο γάμος, δεν περίμενα ποτέ ότι θα παντρευτώ. Το ότι κατάφερε ένα κορίτσι να μου πάρει τα μυαλά και να πω ότι τα γυρίζω όλα τούμπα, αφήνω σε δεύτερη μοίρα την καριέρα... πραγματικά πιστεύω ότι το αξίζει», είπε αρχικά ο ίδιος μετά την ερωτική εξομολόγηση που του έκανε η σύζυγός του.

Διαβάστε επίσης: Ιλάειρα Ζήση: Έβαλε τα κλάματα στην κάμερα του MEGA - «Έχει τύχει με τον Μαυρίκιο να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό και...»

Και όσον αφορά στις δηλώσεις του Νίκου Βέρτη, τόνισε: «Είμαι κάθετος σε αυτό. Η γυναίκα δεν έχει γεννηθεί για να υπηρετεί τον άντρα. Είναι ντροπή, αίσχος και ξεφτίλα άνθρωποι με "ρεύμα", με εκατοντάδες χιλιάδες followers και θαυμαστές να παρουσιάζουν σεξιστικά σχόλια που παρουσιάζουν ως πρότυπο τη γυναίκα να είναι στο σπίτι και να κάνει δουλειές. Δεν θέλω να έχω στο επαγγελματικό και φιλικό μου περιβάλλον κανέναν που έχει αυτή την άποψη».

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο Μαυρίκιος Μαυρικίου - Καταγγέλλει απίστευτο περιστατικό με αεροπορική εταιρεία λίγο πριν πετάξει