«Είναι όλα κάτω από ένα πολιτικό παιχνίδι! Θα γίνει Τέμπη 2...» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το ναυάγιο στην Πύλο

«Το πιο τρομακτικό είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι όλα κάτω από ένα πολιτικό παιχνίδι! Θα γίνει Τέμπη 2...» - Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το ναυάγιο στην Πύλο

Το ναυάγιο στην Πύλο έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ σε ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς έχουν εντοπιστεί ήδη 70 νεκροί ενώ αγνοούνται πάνω από 500 άτομα, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται πολλά ανήλικα παιδιά και γυναίκες. Από την πρώτη στιγμή που η είδηση έγινε γνωστή, πολλά δημόσια πρόσωπα θέλησαν να τοποθετηθούν επί του θέματος και το ίδιο θέλησε να κάνει και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από το Καλό Μεσημεράκι την Παρασκευή 16/6.

Ο παρουσιαστής, συγκεκριμένα, θέλησε να σταθεί στο γεγονός πως παρόλο που είναι άλλο ένα τραγικό συμβάν το οποίο "χτύπησε" την Ελλάδα, θεωρεί πως θα ξεχαστεί το ίδιο σύντομα με την τραγωδία στα Τέμπη, τονίζοντας παράλληλα πως όλο αυτό είναι ένα πολιτικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Βίντεο με δυο αδέρφια που ανατριχιάζει - Πίστευε πως ήταν νεκρός στη θάλασσα αλλά τον βρήκε ζωντανό

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το ναυάγιο στην Πύλο

«Κάηκα από χθες. Έχει καεί ο εγκέφαλός μου με όλα όσα είδα. Απανθρωποποίηση! Δεν καταλαβαίνω κάτι άλλο. Άμα ακούσεις την ιστορία σαν παραμύθι είναι τρομακτικό. Και το πιο τρομακτικό είναι ότι δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια», είπε αρχικά.

Είναι όλα κάτω από ένα πολιτικό παιχνίδι. Είναι και οι εκλογές αυτή τη στιγμή που δεν έχουν σταματήσει. Ο ανθρώπινος παράγοντας είναι ο τελευταίος παράγοντας που υπάρχει στον κόσμο ολόκληρο. Όλο αυτό, πολύ φοβάμαι, ότι θα γίνει Τέμπη 2. Θα ξεχαστεί. Τώρα δύο μέρες να κάνουμε ένα "ώπα της" και από Δευτέρα θα ξεχαστεί.

Και προσπαθούσα να καταλάβω, που βαριέμαι, μην αρχίσετε να λέτε διάφορα. Από ότι διάβασα και μίλησα με δυο τρεις ανθρώπους που έχουν μία γνώση παραπάνω, κατάλαβα ότι η Ελλάδα παίρνει κάποια χρήματα για να μπορεί να δέχεται μετανάστες. Η Ευρώπη δεν μου αρέσει. Τα έχουμε ζήσει και στο παρελθόν που φτάσατε στα μνημόνια.

Η Ευρώπη δίνει δίνει και δεν ελέγχει πού πάνε αυτά τα λεφτά και μετά σου λέει “μου χρωστάς”. Δεν ξέρω αν η ΕΕ έχει τσεκάρει, δεν ξέρω στις άλλες χώρες τι γίνεται. Εδώ οι μετανάστες είναι σαν αυτούς στον πόλεμο της Ουκρανίας. Λίγο νερό και ξερό ψωμί. Υπάρχει μία ταλαιπωρία. Καταλήγεις αντί να δεις ανθρώπους να βλέπεις μια βαλίτσα. Είναι στοιβαγμένοι οι άνθρωποι εκεί. Κάτι πρέπει να αλλάξει από το σύστημα».

Διαβάστε επίσης: Κραυγή αγωνίας από το Μοχάμετ - Η φωτογραφία που μοιάζει με τον αγνοούμενο αδερφό του